Головна » 2017 » Квітень » 26
Дошкільна освіта    471    26.04.2017     0 коментарів

26 квітня 2017 року в ДНЗ №4 «Золотий ключик» проведено майстер-клас для інструкторів з фізвиховання за темою: «Спортивні вправи та ігри – ефективний засіб фізичного виховання».

Мета заходу: поглибити та закріпити знання фізінструкторів про сучасні вимоги до організації та проведення спортивних вправ та ігор з елементами спорту, а також про олімпійський рух як про найбільш важливий культурологічний феномен сучасності.

Під час майстер-класу педагоги ознайомились з досвідом роботи шляхом моделювання,прямого і коментованого показу дій,методів,прийомів і форм педагогічної діяльності.

366    26.04.2017     0 коментарів

В Лозівському професійному ліцеї для учнівської молоді міста фахівцями міського центру молоді Управління освіти, молоді та спорту міської ради була проведена зустріч з головним лікарем ОПТД № 6 м. Лозова Кушнарьовою Іриною Олександрівною, з метою профілактики захворювання на туберкульоз та ознайомлення молоді з загальними відомостями про хворобу. Лікар розповіла учням про хворобу, також діти мали змогу переглянути документальний фільм «Профілактика туберкульозу».

Спортивні заходи    422    26.04.2017     0 коментарів

25 квітня 2017 року, в Харкові, у спортивній залі Центру професійно-технічної освіти № 1, відбувся ІІІ фінальний етап обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області з волейболу.

Наше місто представляла збірна команда юнаків (2000-2003 р.н.) Лозівського ліцею № 4, ЛЗОШ №12, НВК «ЗНЗ-ДНЗ №8» та ЛЗОШ №1 у складі Чеботарьова Івана, Стадника Андрія, Ворони Кирила, Куштима Владислава, Ткача Артема, Коляди Кирила, Кондратюка Владислава, Житомирського Антона, Тімакова Єгора, Марчука Віталія, Кришталя Владислава.

У фіналі, за І-ІІ місце, наші хлопці зустрілися з командою юнаків Двурічанської ЗОШ. У підсумку наша команда посіла ІІ призове місце.

Вітаємо команду юнаків - призерів обласних змагань «Спорт протягом життя» з волейболу, вчителів фізичної культури Лозівського ліцею № 4, ЛЗОШ №12, НВК «ЗНЗ-ДНЗ №8»,  ЛЗОШ №1, тренерів-викладачів ДЮСШ «Олімпія» та зичимо ще більше спортивних досягнень та творчих успіхів!