Головна » Позашкільна освіта

Зразковий ансамблю танцю "Веснянка" Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості, ставши переможцем Міжнародного фестивалю-конкурсу "Стежками Гоголя" в м.Полтава, виборов почесне право на участь у Міжнародному творчому фестивалі в Болгарії 11-20 червня 2017 року.

14 червня в Болгарії на гала-концерті переможців вже вітали та нагороджували. Лозівський колектив виборов найвищу нагороду в своїй номінації - Гран-Прі, обійшовши результатом 25 танцювальних колективів!!! Дякуємо дівчатам та хореографу Інні Чернявській!

Висвітлення практики співпраці органів місцевого самоврядування та громади міста Лозова (учнівське самоврядування, МРС "Нова хвиля") отримало III місце у обласному конкурсі журналістських робіт «Історії успіху громад» у номінації «Краща онлайн-публікація». Нагороди вручено головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим в Будинку рад.

Вітаємо керівника гуртка "Медіаграмотність" Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Коновалову Олену Василівну з черговою перемогою!

Більше фотографій з заходу можна подивитися тут.

В ході проведення оздоровчої кампанії влітку 2017 року вихованці пришкільних таборів міста 31 травня 2017 року відвідали ДПРЧ ГУ ДСНС України в Харківській області. Рятувальники міста продемонстрували малечі спецтехніку та надали змогу посидіти за кермом рятувальних машин. Наприкінці діти відвідали виставку-музей пожежної частини.
Всі учасники залишилися задоволеними.

29 травня 2017 року на базі навчальних закладів міста розпочали свою роботи 11 таборів відпочинку з денним перебуванням і 11 таборів праці та відпочинку. В яких відпочивають 1592 учні. Табори працюватимуть з 29 травня по 16 червня, тривалість відпочинку – 14 днів.
Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії проявити себе в різноманітних напрямках, які, в свою чергу, є продовженням виховного процесу.


Протягом травня 2017 року активістами ради старшокласників «Нова хвиля» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості продовжено розпочату восени 2016 року соціальну акцію щодо благоустрою міста «Патріотичний паркан». За iнiцiативи Лозiвського мiського голови С.В.Зеленського, за підтримки народного депутата України А.М.Гіршфельда, в рамках соцiaльного партнерства мiста i ЛКМЗ, викрасили перехiд до вулицi Кооперативна зi cторони 5 м-ну, прибравши з виду неестетичнi написи. Через тиждень нанесли малюнки у вигляді силуетів молоді, що займаються різними видами спорту та творчості; прикрасили квітами, метеликами та символом миру – голубами.


21 квітня 2017 року в Лозівському будинку дитячої та юнацької творчості проведено майстер-клас із техніки «декупаж» для вдів учасників наслідків аварії на ЧАЕС. Для присутніх організовано цікаве заняття із засвоєння даної техніки, екскурсію до музею на експозицію, присвячену роковинам ЧАЕС. Гості ознайомились із творчістю вихованців БДЮТ. За чаюванням учасники заходу обмінялися враженнями та повернулись додому із подарунками, зробленими власноруч.

01 березня 2017 року в Лозівському ліцеї № 4 пройшов щорічний фестиваль української пісні «Струни душі». Учасників свята привітали почесні гості - працівники ліцею і солісти народного хору «Заспів» – Любов Олександрівна Смєла, Людмила Дмитрівна Ткаченко, Любов Олексіївна Дегтяр.

У програмі пролунали радісні, жартівливі, героїчні та обрядові пісні. Всі вони сплелися в єдиний вінок українських пісень.

Останнім акордом фестивалю стала пісня «Музика рідного дому», яка торкнулася глибин людської душі і стала символом свята.

Кращі виконавці фестивалю були нагороджені подяками за активну участь.

Протягом лютого 2017 року проходив другий (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка – 2017».

28 лютого 2017 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулося спільне засідання оргкомітету і журі, на якому було підбито підсумки та визначені переможці конкурсу. За сумою балів, набраних учасниками на другому етапі, та на підставі спільного рішення оргкомітету й журі конкурсу переможцем другого (обласного) етапу конкурсу серед 18 претендентів стала Гангур Людмила Леонідівна, керівник гуртка «Початкове технічне моделювання» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради Харківської області.

« 1 2 3 4 5 6