Головна » Позашкільна освіта

Дистанційний Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «STAR WAY» підбив підсумки та оголосив результати! Цей конкурс проводиться з метою залучення і стимулювання дітей та молоді до соціальної активності в громадському, культурному, економічному житті міста, держави, світу; розвитку критичного мислення, формування почуття гідності громадянина; виховання нового інтелектуально розвиненого, медіаграмотного й духовно багатого юного покоління – майбутнього нації, країни, світу. П'ять призових місць за відеороботи у різних номінаціях та вікових групах вибороли юні медійники гуртка «Дитяче телебачення» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості.                                                     Керівник гуртка – Коновалова О.В. Вітаємо з перемогами!

Педагоги Лозівської станції юних натуралістів Гавриленко Г.В., Шукалюкова Л.В. взяли участь у Всеукраїнському конкурсі науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти з розробкою: «Потенційні можливості закладу позашкільної освіти у формуванні навичок здорового способу життя» та отримали диплом ІІІ ступеня

9 березня о 16:00 фахівцем з питань зайнятості Вороніною Ю.В. у Лозівському міському Центрі молоді був проведений тренінг "Робота онлайн" у якому були розглянуті такі питання : різноманітність напрямків на ринку праці, варіанти онлайн-працевлаштування, скільки ж можна заробити працюючи онлайн та розглянули плюси та мінуси такої роботи.

Зразковий ансамбль танцю «Веснянка» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради Харківської області виборов Гран-прі у номінації «Народний стилізований танець. Junior» Міжнародному дистанційному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Universe Mega Fest», що проводився в м. Дніпро. Вітаємо з високими досягненнями колектив та керівників: Ольгу Спичак, Інну Чернявську та Альбіну Бодрову!

З метою активізації розширення напрямків краєзнавчих досліджень та підтримки юних виконавців, краєзнавців і народознавців, які збирають, досліджують, вивчають та відтворюють звичаї та традиції Слобожанського краю та регіонів України, з 20 по 30 січня 2021 року у дистанційній формі в Комунальному закладі "Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості" відбулося обласне свято «Щедрий вечір». У заході взяли участь 58 творчих колективів закладів позашкільної та загальної середньої освіти Харківської області. В номінації «Обрядова дія» І місце виборола Лозівська міська рада старшокласників «Нова хвиля» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради Харківської області (керівник - Олена Коновалова). Вітаємо переможців, бажаємо натхнення, творчості та великих успіхів!

Протягом грудня 2020 року проходив Всеукраїнський конкурс «Зорянчики-Зорянички», в якому взяв участь та переміг ансамбль «Унісон» - вихованці середньої групи гуртка «Вокальне мистецтво» (керівник гуртка Коляда А.В.). Наші вітання талановитим вокалістам!

 

 

 

 

У січні 2021 року вихованці Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості взяли участь у обласній виставці-конкурсі писанкарства «Різдвяна писанка». Відповідно до наказу Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» «Про результати проведення обласної виставки-конкурсу писанкарства «Різдвяна писанка»» № 15 від 21.01.2021р., Тищенко Мілана (гурток «Живопис», керівник гуртка Тарасова В.А.), Слєта Олександра (гурток «Образотворче мистецтво», керівник гуртка Тарасенко І.Ю.) та Шаповал Каріна (гурток «Декоративно-ужиткове мистецтво», керівник гуртка Коляда В.Є.) та посіли призові місця за представлені роботи. Вітаємо переможців!

В грудні 2020 року в Миколаєві відбувся Всеукраїнський вокальний конкурс «Світ дитинства» в рамках Мистецького проекту «Ранкові роси». Звання лауреатів І ступеня вибороли вокалісти гуртка «Вокальне мистецтво» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради Кулакова Кіра, Гензель Крістіна (дует «Мандаринки») та Смолянова Марія. Керівник гуртка – Коляда Альона Василівна. Вітаємо дівчат та їх педагога з високим досягненням та бажаємо подальших перемог!

25 листопада 2020 року відбулося засідання науково-методичної ради КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», що проходило у форматі Google-meet-конференції. На засіданні науково-методичної ради було розглянуто ефективний педагогічний досвід переможців V обласної онлайн-виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: формування виховного середовища», серед яких Лозівський будинок дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради Харківської області. Розглянуто та схвалено ефективний педагогічний досвід ЛБДЮТ та рекомендований для поширення. Високого результату досягнуто завдяки якісній та професійній методичній підтримці фахівців академії Вороніній Г.Л., Посмітній Ю.А., Галушці Н.А. В ході заходу відбулася презентація кращих практик закладів освіти Харківщини.

25–30 вересня 2020 року відбулася V обласна тематична онлайн-виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: формування виховного середовища» у трьох номінаціях: «Виховна система закладу освіти як платформа розвитку особистості дитини»; «Сучасні підходи до формування ціннісних орієнтирів особистості здобувача освіти»; «Виховний простір закладу позашкільної освіти як чинник професійного самовизначення та творчого зростання особистості вихованця».
Виставка проводилася в дистанційному форматі та стала віртуальним майданчиком для отримання нової інформації, обміну досвідом, ідеями щодо впровадження системи виховної роботи в освітній процес сучасного закладу освіти.
Участь у виставці взяли 5 закладів освіти Харківщини, які висвітлили свій досвід за однією з трьох номінацій, провели інтерактивні заходи: майстер-клас, методичні марафон та кондитерську, профорієнтаційний тренажер-мозаїку, проблемний семінар. На сторінці сайту заклади освіти розмістили методичні розробки, авторські проєкти педагогів, фотоальбоми, відзнаки закладу, педагогів, учнів; друковану продукцію за темою онлайн-виставки.
Лозівський будинок дитячої та юнацької творчості нагороджено Дипломом І ступеня п’ятої обласної тематичної онлайн-виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття».
За результатами незалежного опитування найбільшу кількість балів набрав також Лозівський будинок дитячої та юнацької творчості (за матеріалами сайту КВНЗ ХАНО).

 

 

Колектив Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості щиро вітає переможців 27-го Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення преси та творчості «ЗОЛОТА ОСІНЬ СЛАВУТИЧА» ― 2020, команди гуртків «Дитяче телебачення» та «Лідер! Ця осінь дійсно стала «золотою» в їхньому творчому житті! Студія «Дитяче телебачення» стала володарем Гран-прі в номінації «Відео», а активісти гуртка «Лідер» - удостоєні Спеціальної премії журі. Підготувала команди до участі – керівник гуртка Коновалова Олена Василівна. Вітаємо та бажаємо нових перемог!

24.06.2020 року для молоді нашого міста в Лозівському Центру молоді  Управління освіти, молоді та спорту фахівцем Центру , Сомовою Я.В., було проведено чудовий майстер-клас з розпису еко-сумок. На майстер-класі учасників чекав захоплюючий процес з перетворення однакових сумок на елемент власного індивідуального стилю, для цього було використано акрилові фарби, які не витираються та не псуються від дощу. Молодь не обмежували у виборі малюнка і кожен учасник зміг проявити фантазію. Оригінальні розписні сумки будуть довго радувати учасників креативного майстер-класу, а також нагадувати їм про те, що зроблене своїми руками – завжди краще!

Ансамбль "Унісон"  гуртка "Вокальне мистецтво" Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради (керівник гуртка Коляда А.В.)  у складі  Полуянової Анастасії, Дорофєєвої Катерини, Мироненко Софії, Вариниченко Юлії, Волошиної Поліни, Луценка Тимофія, Приходька Назара, Ступак Злати, Лугової Анастасії стали призерами Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв "SOLOVIOV ART".

Активну участь в акції взяли учні та вчителі Лозівської ОТГ та нагороджені дипломами  і збірками, у яких надруковані авторські тези пошуково-краєзнавчої роботи щодо подій Другої світової війни на Харківщині: учениця Лозівської ЗОШ 7 Криворучко Марія, вихованка гуртка «Історичне краєзнавство» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості (керівник  Шеремет Любов Петрівна), учителі історії КЗ «Панютинський ліцей» Кривко Юрій Борисович та Риженко Олександр Сергійович.

29 лютого 2020 року команда  гуртка «Кікбоксинг»  Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості взяла участь у відкритому чемпіонаті Харківської області з Таїландського боксу. За підсумками боїв, золотих медалей за перше місце – 11, срібних – 4, бронзових нагород – 6. Вітаємо команду та тренера – Полевикова Володимира Миколайовича!

« 1 2 3 4 5 6 »