Головна » 2020 » Жовтень » 2 » Конкурс ораторського мистецтва у Лозівській ОТГ
13:41
Конкурс ораторського мистецтва у Лозівській ОТГ
З 28 вересня по 02 жовтня 2020 року в онлайн-режимі відбувся міський конкурс ораторського мистецтва за темою «Де ж і голосам буть, як не в народі, що виростає на волі, серед степу широкого! (І. Карпенко-Карий)» серед учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти. Представники із 9 закладів освіти відстоювали честь своїх шкіл.
Цього року фестиваль відбувся у трохи незвичному форматі – онлайн, відповідно до вимог учасники знімали відео та виставляли його на сервісі YouTube. Усі підійшли до виконання завдання відповідально й творчо.
Переможців нагороджено грамотами за І, ІІ та ІІІ місце та дипломами лавреатів:
І місце – Цапенко Анастасія, учениця 10 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7;
ІІ місце – Мила Міла, учениця 11 класу Лозівської гімназії та Верховодова Руслана, учениця 10 класу Лозівського ліцею № 4;
ІІІ місце – Авраменко Олександра, учениця 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Чуйков Антон, учень 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 12 та Колісниченко Єгор, учень 11 класу КЗ «Чернігівський ліцей».
Загребельна Анастасія (ЛНВК № 8), Сильченко Данило (КЗ «Лозівський ліцей № 1») та Ольшевська Вероніка (ЛЗОШ № 11) стали лавреатами конкурсу.
Категорія: Конкурси | Переглядів: 355 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: