Головна » 2020 » Жовтень » 2 » День працівників освіти
10:45
День працівників освіти
01 жовтня 2020 року у великій залі Лозівської міської ради відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти. Зі щирими словами вітань до присутніх звернулися заступник міського голови Володимир Барановський, помічниця народного депутата України Юлії Світличної - Марина Кожевник, очільниця Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева та начальник відділу загальної середньої, позашкільної освіти та ліцензування освітньої діяльності управління освіти Департаменту науки і освіти Олена Кононенко. Побажали освітянам міцного здоров’я, творчої наснаги, натхнення та добробуту.
Під час церемонії нагородження працівники освіти об’єднаної територіальної громади отримали почесні грамоти і подяки від народного депутата України Юлії Світличної, від Харківської обласної ради, Лозівської міської ради і Управління освіти, молоді та спорту за сумлінне виконання службових обов’язків і професійні досягнення.
Дипломами Харківської академії неперервної освіти за перемогу у фестивалі «Добрих практик» нагороджено 35 педагогів Лозівщини.
Приємним сюрпризом від профспілки, очолюваної Добродум Л.О., був виступ Артема Семенова – оперного та естрадного співака України, автора пісень, диригента хору, викладача вокалу.


Категорія: Управлінська діяльність | Переглядів: 200 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: