Головна » 2019 » Травень » 24
328    24.05.2019     0 коментарів

23 травня у приміщенні актової зали Лозівської міської ради відбувся урочистий випускний вечір  дитячо-юнацьких спортивних шкіл Лозівської міської об’єднаної територіальної громади.

Цього року, зі спортивних залів ДЮСШ «Юність», ДЮСШ «Олімпія» та ДЮСШ «Локомотив», вийшли у доросле самостйне життя  48 перспективних  молодих  спортсменів.

Привітати випускників прийшли почесні гості: Юрій Вікторович Кушнір – керуючий справами виконавчого комітету Лозівської  міської ради та Вікторія Миколаївна Урванцева - начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради

У своєму вітальному слові вони сердечно привітали випускників із закінченням навчально-тренувального процесу, побажали успіхів і високих досягнень у спорті: «Ви – гордість нашої Лозівщини. Про вас знають не тільки в Харківській області, а й в Україні. Ми високо цінуємо ваші досягнення, знаємо, яка це нелегка щоденна праця, яка для цього потрібна сила волі та витримка, і щиро пишаємося вами!».

Цінними подарунками від Лозівського міського голови Сергія Володимировича Зеленського  та подяками від Управління освіти, молоді та спорту за високі спортивні досягнення і уславлення міста Лозової на Всеукраїнському  та обласному рівнях, були  нагороджені 7 найкращих випускників.

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл привітали присутніх  яскравими показовими виступами, на яких продемонстрували свою майстерність у представлених видах спорту.

Випускний вечір пройшов у дружній та теплій атмосфері, всі присутні отримали багато яскравих вражень.

     

869    24.05.2019     0 коментарів

У Харківській області за ініціативи Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» у лютому-квітні відбувся обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують». Фестиваль проводився з метою задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освіти Харківської області, обміну ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, методичних і педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації в умовах розбудови нової української школи.

До участі у Фестивалі зареєструвалися 63 педагогічних працівники Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Дипломами оргкомітету обласного фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» визнано найкращими 31 роботу , з них: І ступеня – 3, ІІ ступеня – 3, ІІІ ступеня – 25.

Вітаємо переможців! Бажаємо наснаги та нових творчих здобутків!

... Читати далі »

332    24.05.2019     0 коментарів

24.05.2019 року для школярів Лозівської міської об’єднаної територіальної громади пролунав Останній дзвоник для 297 випускників 11-х класів.

Зі словами привітання до школярів, випускників, вчителів, батьків та гостей свята у кожній школі звернулися керівництво та працівники Лозівської міської ради та її виконавчого комітету й вручили школам подарункові сертифікати.

Конкурси    361    24.05.2019     0 коментарів

Команда «Імпульс» ЛНВК «ЗНЗ - ліцей» № 4, керівники Ступка Наталія Євгенівна і Павелко Олена Володимирівна, посіла ІІ місце у фінальному етапі фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» у конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій серед 8 команд  учнів закладів загальної середньої освіти Харківської області та ІІ місце у конкурсі соціальної реклами за темою "Безпечне середовище – шлях до здоров’я" серед 20 експонатів.

300    24.05.2019     0 коментарів

Шановні педагоги, учні, батьки!

Сьогодні, мабуть, найочікуваніше та найулюбленіше свято для  учнівської та вчительської спільноти Лозівської громади – Свято останнього дзвоника. Для когось сьогодні він продзвенить в черговий раз, а для 297 випускників – в останній.

Прийміть щирі вітання від мене особисто та від Управління освіти, молоді та спорту. Цей навчальний рік став визначальним для освіти м. Лозова і Лозівського району. Зі створенням Лозівської міської об’єднаної територіальної громади оновлена система освіти отримала нове життя ставши не лише більшою за чисельністю, а й кращою за якістю. Мені приємно констатувати той факт, що добрі освітні традиції м. Лозова та Лозівського району отримали продовження в роботі закладів та установ освіти Лозівської об’єднаної громади.

Здобутки наших учнів відомі на теренах всієї області та на всеукраїнському рівні. Це – 23 призових місця в обласних олімпіадах,  конкурсі МАН, понад сотню перемог мають наші учні та вихованці у різноманітних інтелектуальних і творчих конкурсах, спортивних змаганнях. Значні  результати складання випускниками наших шкіл зовнішнього незалежного оцінювання вкотре підтверджують високу якість освіти в Лозівській ОТГ.

Сьогодні, коли лунає останній у 2018/2019 навчальному році дзвоник хочу побажати випускникам успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання та впевнено стати на ту дорогу, яка називається дорослим життям.

Всім же, у переддень канікул бажаю сонячного та теплого літа, здоров’я та гарного настрою!

Зі святом Вас!