Головна » 2019 » Травень » 24 » Вітаємо зі святом останнього дзвоника!
07:24
Вітаємо зі святом останнього дзвоника!

Шановні педагоги, учні, батьки!

Сьогодні, мабуть, найочікуваніше та найулюбленіше свято для  учнівської та вчительської спільноти Лозівської громади – Свято останнього дзвоника. Для когось сьогодні він продзвенить в черговий раз, а для 297 випускників – в останній.

Прийміть щирі вітання від мене особисто та від Управління освіти, молоді та спорту. Цей навчальний рік став визначальним для освіти м. Лозова і Лозівського району. Зі створенням Лозівської міської об’єднаної територіальної громади оновлена система освіти отримала нове життя ставши не лише більшою за чисельністю, а й кращою за якістю. Мені приємно констатувати той факт, що добрі освітні традиції м. Лозова та Лозівського району отримали продовження в роботі закладів та установ освіти Лозівської об’єднаної громади.

Здобутки наших учнів відомі на теренах всієї області та на всеукраїнському рівні. Це – 23 призових місця в обласних олімпіадах,  конкурсі МАН, понад сотню перемог мають наші учні та вихованці у різноманітних інтелектуальних і творчих конкурсах, спортивних змаганнях. Значні  результати складання випускниками наших шкіл зовнішнього незалежного оцінювання вкотре підтверджують високу якість освіти в Лозівській ОТГ.

Сьогодні, коли лунає останній у 2018/2019 навчальному році дзвоник хочу побажати випускникам успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання та впевнено стати на ту дорогу, яка називається дорослим життям.

Всім же, у переддень канікул бажаю сонячного та теплого літа, здоров’я та гарного настрою!

Зі святом Вас!

Переглядів: 300 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: