Головна » 2019 » Травень » 24 » Випускний вечір у спортивних дитячо-юнацьких школах Лозівщини
15:48
Випускний вечір у спортивних дитячо-юнацьких школах Лозівщини

23 травня у приміщенні актової зали Лозівської міської ради відбувся урочистий випускний вечір  дитячо-юнацьких спортивних шкіл Лозівської міської об’єднаної територіальної громади.

Цього року, зі спортивних залів ДЮСШ «Юність», ДЮСШ «Олімпія» та ДЮСШ «Локомотив», вийшли у доросле самостйне життя  48 перспективних  молодих  спортсменів.

Привітати випускників прийшли почесні гості: Юрій Вікторович Кушнір – керуючий справами виконавчого комітету Лозівської  міської ради та Вікторія Миколаївна Урванцева - начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради

У своєму вітальному слові вони сердечно привітали випускників із закінченням навчально-тренувального процесу, побажали успіхів і високих досягнень у спорті: «Ви – гордість нашої Лозівщини. Про вас знають не тільки в Харківській області, а й в Україні. Ми високо цінуємо ваші досягнення, знаємо, яка це нелегка щоденна праця, яка для цього потрібна сила волі та витримка, і щиро пишаємося вами!».

Цінними подарунками від Лозівського міського голови Сергія Володимировича Зеленського  та подяками від Управління освіти, молоді та спорту за високі спортивні досягнення і уславлення міста Лозової на Всеукраїнському  та обласному рівнях, були  нагороджені 7 найкращих випускників.

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл привітали присутніх  яскравими показовими виступами, на яких продемонстрували свою майстерність у представлених видах спорту.

Випускний вечір пройшов у дружній та теплій атмосфері, всі присутні отримали багато яскравих вражень.

     

Переглядів: 325 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: