Головна » 2019 » Січень » 28
Виховна робота    421    28.01.2019     0 коментарів
Студентські роки - найвеселіші і найщасливіші в житті кожної людини. Студенти на повну проживають кожну хвилину життя, знаходячи позитив у будь-якій форс-мажорній ситуації. Для того, щоб привітати студентів із їх неофіційним святом, в Центрі молоді 25 січня 2019 року була проведена студентська вечірка. Захід проходив у неформальній обстановці, жартівливі конкурси перемішувались з танцювальними баттлами між дівчатами та хлопцями. Повітряні кулі літали під час гри у вигаданий волейбол, а призові конкурси додавали студентам ще більше завзяття та позитиву. Вечірка продовжувалась дискотекою під сучасні молодіжні треки.

25 січня 2019 року в Домаському навчально-виховному комплексі «ЗНЗ-ДНЗ» відбулося перше спільне засідання вчителів фізичної культури міста та вчителів фізичної культури старостинських округів, які утворили Лозівську об’єднану територіальну громаду.
Розпочала роботу засідання методист міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Мельникова В.М.
Вчитель фізичної культури Домаського навчально-виховного комплексу «ЗНЗ-ДНЗ» Даниленко С.М. провів для «новеньких» педагогів екскурсію по рекреації закладу, де присутні побачили, яким чином можна використати підлогу першого поверху, зробивши на ній розмітку, яка дає змогу учням під час перерв активно рухатись.
Завдячуючи керівнику закладу (Борзьонок Н.Л.) стіни першого поверху комплексу зараз прикрашають нові стенди на олімпійську тематику, які також стали до вподоби всім присутнім.
Ознайомлення учасників методичної студії з презентацією досвіду роботи вчителя фізичної культури ДНВК «ЗНЗ-ДНЗ» Даниленка С.М. на тему «Ефективне використання «координаційних сходів» на уроках фізичної культури» відбулося у новій, нещодавно облаштованій ресурсній кімнаті, де вчитель проводить заняття з учнями з особливими освітніми потребами.
Педагоги обговорили подальшу спільну роботу методичного об’єднання протягом 2019 року та хід проведення спортивних змагань школярів «Спорт протягом життя» у другому семестрі 2018-2019 н. р.
З метою визначення зацікавленості вчителів фізичної культури до подальшої інноваційної діяльності серед них було проведено вхідне та вихідне анкетування.