Головна » 2019 » Січень » 18
380    18.01.2019     0 коментарів

З метою профілактики негативних явищ серед молоді та формування здорового способу життя за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 17 січня 2019 року в гуртожитку Лозівської філії Харківського державного автодорожнього коледжу було організовано годину спілкування «Наркотикам - НІ!». Бесіду провела лікар-нарколог Даниленко Світлана Володимирівна.

Лікар розповіла про дію наркотичних речовин на організм людини та шляхи профілактики наркозалежності. Молодь задавала питання та отримувала вичерпні відповіді від кваліфікованого спеціаліста. Сьогодні збільшується кількість молодих людей які негативно ставиться до шкідливих звичок, адже поширюється мода на спортивний вигляд та здоровий спосіб життя.

 

429    18.01.2019     0 коментарів

Останні кілька десятиліть тютюнопаління та алкоголь залишаються однією з найголовніших проблем нашого суспільства. Мабуть, кожен з нас чув про шкідливість паління, вживання спиртних напоїв та наркотиків. Але чому багатьох підлітків це не зупиняє? Про це йшла мова на зустрічі, а саме 17.01.2019 року, яку підготували та провели фахівці Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту зі студентами Лозівського професійного ліцею.

Метою заходу було сформувати поняття про здоровий спосіб життя, його пріоритет, профілактика шкідливих звичок та відмова від них, виховання відповідального ставлення до свого здоров’я.

Під час бесіди фахівці розповіли студентам як справлятися зі своїми «драконами» (шкідливими звичками) та шукати їм альтернативу, спростували міфи про тютюнопаління та алкоголізм, а також розповіли, як саме пагубні звички вплинули на життя та долю відомих акторів.

Щиро сподіваємось, що студенти зробили правильні висновки та менше робитимуть хибних кроків у житті!

  

392    18.01.2019     0 коментарів

Здоров'я - один із найбільших подарунків людині від Природи. Завдяки міцному здоров'ю можна отримати від життя значно більше радості, адже здорова людина живе у стані гармонії та рівноваги.

Вчора, 17 січня співробітники Центру денного перебування «Компас» фонду «Благо» спільно з Лозівським центром молоді провели профілактичну роботу у ЛФХДАД коледжі. А саме, студенти, дізналися про шляхи передачі ВІЛ-інфекції, міфи та реальні факти про інфекцію, методи захисту від соціально-небезпечних захворювань. Також поговорили про причини та наслідки вживання психоактивних речовин у молодіжному середовищі, про ризики захворіти на ВІЛ під їх впливом. Протягом заходу кожен бажаючий мав змогу пройти конфіденційне  тестування швидкими тестами на ВІЛ та інші інфекції в пересувній амбулаторії Центру «Компас». На завершення учасники отримали корисні інформаційні матеріали.