Головна » 2019 » Січень » 25
«Визначення професійної спрямованості особистості» – на таку тему для старшокласників Лозівського НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» було проведено профорієнтаційний урок. З учнями були проведенні вправи на визначення переважаючих мотивів вибору професій та визначення професійної спрямованості. Наприкінці заходу старшокласники отримали пам’ятки, виготовленні фахівцем з питань зайнятості Лозівського центру молоді, які допоможуть уникнути помилок при виборі майбутньої професії та перетворити мрію на мету, а мету - на реальність!
24 січня 2019 року на Лозівській станції юних натуралістів відбувся екологічний захід
«Індустрія розваг та порушення прав тварин», який провела керівник гуртка Гавриленко Г.В.
Мета заходу: ознайомити з порушенням прав тварин, яких використовують в індустрії розваг, законодавством України щодо жорстокого поводження з тваринами; виховувати гуманне, відповідальне ставлення, співчуття до тварин, які задіяні в цирках, дельфінаріях, фотобізнесі.
Дітям запропоновано: розповіді та загадки про тварин, розв’язання ситуативних задач, ігри «Вгадай тварину», «Бій півників», «Морські тварини-артисти», «Фото на пам'ять»
Вихованці показали розуміння необхідності захищати та охороняти тварин, виховувати в собі повагу до живих істот, бажання своєчасно прийти їм на допомогу.

Відповідно до річного плану роботи міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 24 січня 2019 року в актовій залі відбулося засідання методичної ради. Завідувач методичного кабінету Охрончук Н.М. доповіла про організацію методичної роботи з педагогічними працівниками в 2019 році. Методист Зубенко Н.В. проаналізувала результати проведення ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та І етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Методист Мархай Н.Ф. ознайомила присутніх із умовами та термінами проведення фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують». З матеріалами методичної ради можна ознайомитися тут