Головна » 2018 » Жовтень » 03
347    03.10.2018     0 коментарів

Щороку 1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Це свято засвідчує глибоку повагу до найстарших та наймудріших представників громади, які є носіями кращих трудових традицій та наших духовних  скарбів.

2 жовтня 2018 року в Лозівській ЗОШ № 1 учні та вихованці закладів освіти віддати свою шану і повагу людям та привітали педагогів-ветеранів піснями та танцями, щиро побажали присутнім здоров’я, турботи від близьких та завжди залишатися такими ж позитивними, повними сил, оптимізму, життєвої енергії і бути прикладом для наслідування.

Перед гостями виступили заступник Лозівського міського голови Володимир Яремович Барановський та начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Миколаївна Урванцева. Зі словами вітання звернулася голова ради ветеранів Управління освіти, молоді та спорту Кураленко Ніна Римівна

Спортивні заходи    354    03.10.2018     0 коментарів

Футбол

         29 вересня 2018 року в м. Вовчанськ відбувся матч ІІІ туру фінальної частини Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд 2018 року між командами ФК «Вовчанськ» та «Лозова-Панютине».

         У цьому матчі, гравці нашої команди, поступилися лідеру Чемпіонату із рахунком 4:0.

Інші матчі фіналу Чемпіонату відзначилися не тільки емоційною напругою, а ще й несподіваними результатами зустрічей. ФК «Люботин», після поразки від нашої команди, намагались у цьому турі обіграти «Металіст-1925 ЮНІОР» (Харків), щоб закріпитися у призовій трійці по очкам, але гості люботинцям не збирались дарувати 3 очки. Матч виявився дуже напруженим, обидві команди отримали по три жовті картки за порушення правил гри, та у другому таймі господарі отримали 3 червоні картки, а гості – 4, при чому на 90 хв. матчу по 2 червоні карточки отримали обидві команди. Без уваги не залишився й тренерський штаб харків’ян, тренер команди та його адміністратор також отримали по червоній карточці. Матч завершився із рахунком 2:2. ... Читати далі »