Головна » Архів матеріалів
Спортивні заходи    105    09.09.2022     0 коментарів

Щиро вітаємо спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя з Днем фізичної культури і спорту в Україні!

 

Бажаємо усім міцного здоров’я, великої вдачі, наполегливості, наснаги, та перемог в усіх справах!

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, а також сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції видатних атлетів заради щасливого майбутнього і перемоги України!

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

Новини    113    01.09.2022     0 коментарів

Шановні  вчителі, учні та їх батьки!

Вітаю вас  із стартом  нового навчального року - Днем  знань. Нехай  він  пройде легко і успішно, щасливо і результативно. Ідіть назустріч своїм мріям, підкорюйте цей світ, будьте як завжди  на висоті.    Щодня власним прикладом доводьте незламність нашої нації, робіть все, аби наблизити перемогу!

 

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

Новини    212    31.08.2022     0 коментарів

31.08.2022 відбулася онлайн-трансляція Серпневого педагогічного форуму «Освіта, освітяни – незламні у війні», яку можна переглянути: 

Новини    111    12.08.2022     0 коментарів

  Шановна молодь Лозівської громади!                                                                     Сьогодні, 12 серпня, у світі відзначають Міжнародний день молоді, який співпадає із святкуванням  Дня молоді в Україні. Щорічно цей день припадав на останню неділю червня. Тобто подія мала б відбутися 26 червня 2022 року. Однак молодіжні організації та рухи подали ініціативу про перенесення святкування на іншу дату, коли проводять Міжнародний день молоді в усьому світі. Так молоді люди хотіли показати своє бажання інтегруватися до європейської спільноти. Ініціативу підтримав Президент України Володимир Зеленський, який підписав відповідний указ. Документ почав діяти з 1 січня 2022 року. Сьогодні свято у людей, на яких покладаються надії, з якими пов’язане майбутнє нашої країни і майбутнє кожного з нас. Саме ви, сьогоднішні учні, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, визначаєте шляхи розвитку та розбудови нашої країни. Не можемо не згадати юнаків та дівчат, які виборюють шлях до Перемоги, перебуваючи у Збройних силах України, теробороні та в рядах волонтерів. Вітаю всіх мешканців громади з ДНЕМ МОЛОДІ – святом творчості та натхнення, енергії та пристрасті, пізнання та самоствердження, кохання і романтики. Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. З нагоди свята бажаю нашій молоді, щоб дух ваш був сильний і нехай втілюються в життя всі заповітні мрії! Терпіння і сміливості у всіх вчинках. Творіть, але не робіть помилок очевидних. Шукайте і знаходьте виходи з важких ситуацій, будьте еталоном справедливості для майбутніх поколінь! Здоров’я вам, сил і настрою, теплих, щасливих і значущих днів у нашій вільній, незалежній, суверенній Україні!

                                                                                           З повагою начальник Управління освіти,                                                                                                                         молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

Спортивні заходи    119    19.07.2022     0 коментарів

Шановні тренери-викладачі дитячо-юнацьких спортивних шкіл та тренери спортивних клубів Лозівської міської територіальної громади!

Вітаю вас з професійним святом - Днем тренера, яке вже вдруге поспіль спортивна спільнота України відзначає 19 липня.

Пишаюся кожним із вас за збереження справжнього олімпійського духу, який є прикладом стійкості й відданості спортивний справі. Своїм прикладом ви продовжуєте формувати  у підростаючого покоління таких олімпійських цінностей як дружба, повага, досконалість та хоробрість!

Сьогодні ми згадуємо наших мужніх воїнів Збройних сил України, тероборонівців та волонтерів. Всіх спортсменів і тренерів, хто мужньо боронить нашу рідну неньку Україну.

На жаль, в умовах війни через агресивні дії сусідньої держави у спортсменів України й Лозівщини відсутні можливості повноцінно тренуватися, проводити спортивні змагання і демонструвати власні вміння.

Дякую за те, що у цей важкий час жоден з вас не стоїть осторонь від важливих для нашої громади питань і допомагає їх оперативно вирішувати.

Я впевнена,  що ви і надалі будете представляти нашу територіальну громаду  у змаганнях різних рівнів. І на вас обов’язково чекають нові рекорди! Тому бажаю кожному з вас невичерпної енергії, успіхів у житті, міцного здоров’я і здібних вихованців на вашому тренерському шляху
у нашій непереможній, вільній і суверенній Україні.

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

 

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України керівникам закладів загальної середньої освіти необхідно організувати роботу щодо проведення первинних інструктажів з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу, зокрема:  запобіганню поширення COVID-19; правил пожежної безпеки, електробезпеки; безпеки дорожнього руху;  профілактики шлунково-кишкових захворювань; правил поведінки в громадських місцях, а також поводження з незнайомими людьми та предметами; користування громадським транспором;  правил поводження на річках і водоймах; поведінки в умовах підвищення температури повітря, попередження випадків перегрівання на сонці; дій у разі надзвичайних ситуацій, з надання домедичної допомоги потерпілим у разі нещасних випадків тощо. Відповідно до вимог безпеки життєдіяльності учнів під час канікул та з урахуванням рекомендацій Міністерства освіти і науки  України «ВСЕОСВІТА» підготувала пам'ятку  «ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ ДІТЕЙ ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ».

Безпечні літні канікули. Як уберегтися дітям під час війни.          

Спортивні заходи    158    17.06.2022     0 коментарів

Напередодні святкування Олімпійського дня, 16 червня, на майданчику Міського палацу культури відбувся масовий забіг, організатором якого є Управління освіти, молоді та спорту міської ради за сприяння виконавчого комітету міської ради. Захід відбувся під гаслом «Ні – війні! Спорт у громаді живе!»

Активні учасники – тренери, батьки, вихованці дитячо-юнацьких  спортивних шкіл «Юність», «Олімпія», баскетбольного клубу «Восток», гравці футбольних команд організацій, підприємств, установ міста, футбольної команди «Лозова-Панютине», КУ «Лозівський міський центр «Спорт для всіх», федерація футболу Лозівської громади, працівники ТОВ «Лозівський ковальсько-механічний завод» і ветерани футбольного клубу «Авангард» – підтримали Олімпійський рух та олімпійські цінності, долучившись до заходу. Своєю участю у забігу спортсмени продемонстрували незламність українського духу, виступили за недоторканість суверенітету і територіальну цілісність України.

         Технічний супровід здійснювався управлінням культури міської ради, ТРК «Лозова», управлінням у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, регіональним відділенням НОК України у Харківській області, Харківською обласною асоціацією футболу.

Новини    143    15.06.2022     0 коментарів

 Друзі! Приготували для вас новий випуск вісника вражаючих досягнень та здобутків освітян Лозівської громади. Сьогодні хочемо присвятити його переможцям V обласного фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» за темою: «Інноваційні освітні технології як засіб підвищення якості освіти: практика, досвід, результати пошуків». Читайте, коментуйте, поширюйте ставте вподобайки та підписуйтесь на наші сторінки!

 

 

 

 

Новини    149    13.06.2022     0 коментарів

Прем'єра. Спецефір великого освітнього марафону "Випускний двіж онлайн"У Лозівській громаді починаються святкові урочистості з нагоди вручення документів про повну загальну середню освіту. Попри все найстарших учнів чекають випускні! Цифрові платформи та соціальні мережі Управління освіти, молоді та спорту, Центру професійного розвитку педагогічних працівників транслюватимуть великий освітній марафон «Випускний двіж онлайн». Півтори години цікавих історій, натхненних привітань, хітових співів, драйвових спогадів - і все це для того, аби привітати випускників та подарувати їм свято. Вся команда великого освітнього марафону щиро плекає надії та сподівання, що вам сподобається наша ініціатива, і ви, разом з нами, вражатиметеся юнацтвом нашої громади. Приємного перегляду! Сподіватимемося на ваші схвальні відгуки, коментарі, вподобайки та поширення.

Підписуйтесь: http://surl.li/ceqbw

Коментуйте у Facebook: http://surl.li/ceqcp

Дивіться на YouTube: http://surl.li/ceqcr

Читайте на сайті: http://lozovaosvita.at.ua/, https://cprpploz.at.ua/

Погнали  https://youtu.be/dsAwQY4J0Tc

Новини    128    10.06.2022     0 коментарів

Ну що ви готові? Перша подія нового формату, яка відбудеться у нашій громаді! Великий освітній марафон «Випускний двіж онлайн». Ми проїхали десятків кілометрів, відзняли та змонтували десятки годин матеріалу, провели близько 20 інтерв'ю, аби розповісти вам про драйвових, позитивних, енергійних, оригінальних, креативних, рішучих, шалених та що там, просто найкращих випускників 2022 року. У нашому марафоні кожен з них стане героєм, історії кожного випускного класу вражатимуть та захоплюватимуть! Відкрийте серця для дивовижної небайдужості та тримайтеся міцніше, адже зовсім скоро, вашою свідомістю заволодіє неповторне юнацьке шаленство, випускників Лозівської громади! Читайте нас, підписуйтесь на сторінку КУ «ЦПРПП» і будь певні, що тоді саме ви, першими дізнаєтесь де і коли відбудеться великий освітній марафон «Випускний двіж онлайн». Побачимось!

Новини    134    06.06.2022     0 коментарів

З потребою  закладів загальної середньої  освіти в підручниках для учнів 5 класу на 2022-2023 навчальний рік можна ознайомитися тут

Новини    124    03.06.2022     0 коментарів

Шановні вчителі, які вимушено перебувають за кордоном у зв’язку з агресією росії проти України.

Нам важлива ваша думка.

Якщо ви потребуєте професійної підтримки за кордоном, маєте бажання розвиватися та вдосконалювати свої навички, Державна служба якості освіти України пропонує пройти опитування, попередньо зареєструвавшись за формою (https://forms.gle/bcQVMPy2eFwsiuNM9).

Фахівці Служби особисто проведуть з вами розмову, що не займе багато часу.

Дякуємо за довіру!

Новини    125    02.06.2022     0 коментарів

01 червня в Лозівській міській територіальній громаді святкували Міжнародний День захисту дітей. За участю працівників закладів освіти та  культури Лозівської міської ради, благодійного центру «Від серця до серця» на ігрових дитячих  площадках були проведені рухові та спортивні ігри. Лозівський відділ поліції надав службовий автотранспорт,  засоби захисту. Працівники поліції дозволили малюкам  приміряти бронежилети та відчути себе в якості мужніх правоохоронців. Всі діти отримали призи та солодощі.

Конкурси    158    31.05.2022     0 коментарів

У переддень свята Дня захисту дітей малеча нашої громади взяла участь у конкурсі малюнків «Ми – діти твої, Лозівщино!»

Конкурс проведено на честь захисників рідної Держави, завдяки незламному духу яких наша країна суверенна та незалежна.

Роботи учасників конкурсу можна переглянути за посиланням 

183    30.05.2022     0 коментарів

Запрошуємо спільноту освітян Лозівської громади на останній дзвоник онлайн! Сьогодні ми завершуємо 2021/2022 навчальний рік та обʼєднуємо вихованців, освітян, батьків громади! Хочемо зробити останній день навчального року традиційно святковим, підбити підсумки навчального року, що минув. На віртуальних просторах вас чекають декілька хвилин спілкування, цікавих спогадів, привітань від Лозівського міського голови Сергія Зеленського та начальниці Управління освіти, молоді та спорту Вікторії Урванцевої, а також хітові та зіркові співи! Сьогодні ми пишаємося учнями громади, дякуємо педагогам за навчання й батькам за підтримку. Дізнаємося чим же запам'ятався цей навчальний рік для Лозівщини освітянської! Дивимося!

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 100 101 »