Головна » 2024 » Травень » 08
Новини    40    08.05.2024     0 коментарів

Сьогодні, 8 травня, ми разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років. Це – дата, коли ми разом із європейською спільнотою вшановуємо перемогу над нацизмом та памʼять про загиблих і всіх жертв Другої світової війни.

У цей день ми вшановуємо великий подвиг справжніх героїв, які захищали нашу землю, вберегли її від фашизму. Ми пам’ятаємо про мужність та величезну любов народу до рідної країни, вклоняємося їм до землі.

Зараз, як і в роки Другої світової війни, українці воюють з жорстоким і цинічним агресором, відстоюючи право на існування незалежної України. Сьогодні важливо вшанувати пам’ять загиблих українських воїнів у російсько-українській війні, згадати і низько вклонитися сім’ям загиблих героїв.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, захисників, які загинули вже у наш час, всіх, хто поклав своє життя за Україну у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну. Дякуємо тим, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і доземно вклоняймося усім, хто сьогодні із зброєю в рухах захищає наше право жити у вільній, неподільній і квітучій Україні.

Шановні ветерани, дорогі наші герої-захисники! Від щирого серця бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, наснаги, довгих років життя, душевного спокою та мирного неба над головою!


Начальник Управління

освіти, молоді та спорту

Вікторія УРВАНЦЕВА