Головна » 2018 » Грудень » 12 » Золото обласного чемпіонату – у збірної команди юнаків м. Лозова
10:48
Золото обласного чемпіонату – у збірної команди юнаків м. Лозова

11 грудня 2018 року, у Харкові, в спортивній залі Центру професійно-технічної освіти №1, відбувся фінальний етап обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» серед учнів закладів загальної середньої освіти Харківської області з волейболу.

Наше місто представляла збірна команда юнаків-спортсменів Лозівського ліцею № 4, ЛЗОШ №12 та ЛЗОШ №1 у складі- Габор Богдана, Грабар Даниіла, Житомирського Антона, Кришталь Владислава, Куштим Владислава, Ларки Віталія, Торосян Арзумана, Сердюка Максима, Чеботарьова Івана.

У фіналі зустрілися лозівські та дворічанські спортсмени. В напруженій боротьбі з рахунком 2:1 перше місце виборола збірна команда волейболистів м. Лозова.

Найважливішими якостями для гравців у волейболі є стрибучість для можливості високо піднятися над сіткою, реакція, координація, фізична сила для ефективних ударів.

Наші чемпіони впевнено довели, що в м. Лозова живуть найспритніші волейболісти!

Вітаємо збірну команду юнаків - переможців обласних змагань «Спорт протягом життя» з волейболу, тренера-викладача ДЮСШ «Олімпія» Рубан Тетяну Василівну, вчителів фізичної культури Лозівського ліцею № 4, ЛЗОШ №12,  ЛЗОШ №1 та зичимо їм і надалі високих спортивних досягнень та творчих успіхів у навчанні.

  

Категорія: Спортивні заходи | Переглядів: 649 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: