Головна » 2018 » Листопад » 28 » Вітаємо переможця ІІІ Міжнародного конкурсу наукових і мистецьких робіт!
10:51
Вітаємо переможця ІІІ Міжнародного конкурсу наукових і мистецьких робіт!
Софія Нечвола, учениця 6-го класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 1 отримала перемогу в ІІІ Міжнародному міждисциплінарному конкурсі наукових і мистецьких робіт ім. Володимира Маняка і Лідії Коваленко.
Її поетичний твір «Добридень Вам! Зовуть мене Софія. Живу у славнім місті Лозова. Хочу розповісти вам про свого сусіда…» (керівник роботи – О.В.Костенко, бібліотекар ЛЗОШ №1) в номінації «Кращі дослідницькі та мистецькі роботи учнів закладів загальної середньої освіти» посів І місце, а Софія отримала диплом І ступеня та грошову винагороду!
22-23 листопада 2018 року в Українському домі відбувся науковий симпозіум у рамках Міжнародного форуму «Україна пам’ятає, світ визнає!», де зібралися сотні українських та іноземних дослідників, що вивчають Голодомор, вчителів, студентів, школярів.
Участь у відкритті заходу взяли: Перший віце-прем‘єр-міністр України Степан Кубів, Віце-прем‘єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, міністр культури України Євген Нищук, заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, видавець, лауреат Шевченківської премії Іван Малкович, Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.
У рамках наукового симпозіуму відбулася церемонія нагородження переможців 3-го Міжнародного конкурсу наукових і мистецьких робіт імені В. Маняка і Л. Коваленко.


Категорія: Конкурси | Переглядів: 495 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: