Головна » 2018 » Листопад » 23
476    23.11.2018     0 коментарів

23 листопада до Дня пам’яті жертв голодоморів та 85-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні за участю керівництва міста та району, учнівської молоді відбулось покладання квітів до оновленої стели «Пам’яті та скорботи». Присутні вшаували загиблих від голоду хвилиною мовчання.

В  м.Лозова  продовжуються  змагання вчителів  предмета «Захист Вітчизни» з фахової майстерності.

23 листопада журі оцінювало вміння конкурсантів проектувати дослідницько-пошукову діяльність учнів  і відзначило самостійність суджень та висновків конкурсантів,  глибоке  володіння матеріалом, творчу ініціативіність, обізнаність із функціями вчителя та діяльністю учнів  в  реалізації  проектів.

З результатами конкурсного випробування можна ознайомитись ТУТ.

    

МЦППіСР    431    23.11.2018     0 коментарів

22 листопада 2018 року фахівцями психологічної служби Кірик А.А., Толмачовою А. Г., на базі ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ» , в рамках роботи «Школи резерву керівних кадрів вихователів-методистів», було проведено методичний семінар  за темою «Конфлікт та конструктивні засоби його подолання».

В ході роботи семінару з учасниками були розширені знання про конфлікт, визначено стилі поведінки в конфліктних ситуаціях, сформовано навички конструктивної взаємодії учасників освітнього процесу. В заході взяло участь 13  вихователів ЗДО м. Лозова.