Головна » 2019 » Січень » 29 » Виховна година «Україною ми жили, за Україну полягли», присвячена дню вшанування пам’яті героїв Крут
15:17
Виховна година «Україною ми жили, за Україну полягли», присвячена дню вшанування пам’яті героїв Крут
Сьогодні український народ вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва, стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї.
Трагічна загибель у 1918 році студентського куреня під Крутами у боротьбі за незалежну Україну стала для багатьох поколінь символом патріотизму та жертовності.
Тому, 29 січня 2019 року, у Лозівському професійному ліцею фахівцем Центру Молоді була організована виховна година «Україною ми жили, за Україну полягли», присвячена дню вшанування пам’яті молодих героїв.
Захід складався із двох частин. У першій частині ведучі – студенти Лозівського вищого коледжу мистецтв розповіли про історію бою під Крутами та передумови даної події. Усіх загиблих було вшановано хвилиною мовчання. Продовжив захід перегляд документального фільму «Крути. Як це було?» .
Годину пам’яті присвятили тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, славним синам і дочкам, що в розквіті своїх сил віддали молодість і найдорожче, що є в кожного з нас - життя. Тож, нехай їхня смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.
Категорія: Виховна робота | Переглядів: 397 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: