Головна » 2017 » Квітень » 11 » Показовий День цивільного захисту
15:26
Показовий День цивільного захисту

10 квітня на базі Панютинської ЗОШ І-ІІІ № 1 з метою підвищення готовності особового складу закладів освіти з цивільного захисту проведено показовий День цивільного захисту. У заході взяли участь представники Управління освіти, молоді та спорту, 24 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Харківській області, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності м. Лозова , посадові особи з питань ЦЗ учнівські та педагогічні колективи.

Метою заходу було відпрацювати на практиці раніше здобуті знання, уміння та навички учнів та працівників закладу грамотно і чітко діяти у НС.

Присутні мали змогу побувати на відкритих заняттях з цивільного захисту (виховні години, квести, вікторини, конкурси), які підготували вчителі та учні школи, взяти участь в екстреній евакуації з будівлі школи, ознайомитись з пожежно-рятувальною технікою. Учні школи підготували тематичні малюнки, а у фойє школи було розгорнуто виставку засобів індивідуального захисту населення. Особливе захоплення у дітей викликало гасіння умовної пожежі.

Переглядів: 477 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: