Головна » 2018 » Грудень » 13 » Методична студія вчителів фізичної культури
11:24
Методична студія вчителів фізичної культури

11 грудня 2018 року в Лозівській ЗОШ № 7 відбулося засідання методичної студії вчителів фізичної культури за темою: «Виховання всебічно розвиненої та фізично-повноцінної особистості на уроках фізичної культури та у позаурочний час».

Методист  методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Мельникова В.М. розповіла про роль фізкультурно-спортивної роботи в закладах загальної середньої освіти  у формуванні цілісного розвитку особистості. 

Мерзликін М.М. та Грищенко Л.П., вчителі  фізичної культури ЛЗОШ №7,  презентували свою діяльність  з цього напрямку роботи та надали практичні поради колегам-вчителям щодо виховання в учнів лідерських ініціатив на уроках фізичної культури та у позаурочний час.

Даниленко С.О., керівник міського методичного об’єднання вчителів фізичної культури,  ознайомив присутніх з новими видами естафет для учнів «Cool Games», які можна впроваджувати в практику роботи вчителів фізичної культури.

 

Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 419 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: