Головна » Конкурси
Конкурси    361    24.05.2019     0 коментарів

Команда «Імпульс» ЛНВК «ЗНЗ - ліцей» № 4, керівники Ступка Наталія Євгенівна і Павелко Олена Володимирівна, посіла ІІ місце у фінальному етапі фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» у конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій серед 8 команд  учнів закладів загальної середньої освіти Харківської області та ІІ місце у конкурсі соціальної реклами за темою "Безпечне середовище – шлях до здоров’я" серед 20 експонатів.

Конкурси    594    22.05.2019     0 коментарів

17-18 травня 2019 року у м. Львів пройшов Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали» ім. Є. Гладишевського-2019, у якому взяли участь понад 3,5 тисячі учасників із 17 областей України. Провели фінальний етап Національний центр «Мала академія наук України» спільно зі Львівською обласною малою академією наук учнівської молоді та Львівським національним університетом імені Івана Франка за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Місто Лозова гідно представила учениця Лозівської ЗОШ № 1 Еттіх Анна, яка отримала диплом І ступеня серед учасників середньої вікової категорії у номінації «Найбільший кристал».

Вітаємо із перемогою!

 

Конкурси    536    17.05.2019     0 коментарів

11 травня 2019 року у місті Одеса відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу проектів з інформатики «Весела наука». Він проводиться з 2010 року серед учнів 5 – 11-х класів з метою підвищення інтересу дітей до вивчення інформатики, використання ІКТ в освіті та надання можливості обдарованій молоді продемонструвати свої вміння й навички. Цьогоріч з 580 учасників із 20 областей України прискіпливе журі обрало кращих з кращих: по 10 переможців у 6 номінаціях (анімація «Весела наука», короткометражний фільм «Ніколи не здавайся!», графіка «Мій тато – мій герой!», фотографія «Відображення», додатки для мобільних пристроїв і робототехніка). Серед переможців й учень 5 класу Лозівського навчально-виховного комплексу №10 «ЗНЗ-ДНЗ» Майор Олексій (вчитель: Носова Вікторія Володимирівна). Олексій виборов бронзу серед робототехніків. Наші щирі вітання!

Захист проектних робіт відбувався в місті Одеса в актовій залі школи-ліцею «Чорноморський» та на території Цитрус Академії, яка стала спонсором конкурсу. За традицією, для учасників організували чудові екскурсії містом. А після обіду розпочалося найочікуваніше дійство – нагородження переможців та вручення цінних подарунків! Щасливі конкурсанти отримали не тільки дипломи, медалі, мобільні повербанки, селфі-палки, а й безцінний досвід та масу позитивних емоцій.

 

Конкурси    392    13.05.2019     0 коментарів

4 травня 2019 року у Харківському національному університеті імені В.Н.Каразіна відбувся шостий Конкурс знавців української мови «Грамотій» для учнів 8-11 класів.

Цього року в конкурсі взяли участь понад 160 учнів із 70 шкіл Харкова і Харківської області. Серед переможців і учень Лозівської ЗОШ № 1 Лук’янов Єгор, який посів І місце серед учнів 10 класу (учитель Бендеберя Л.Є.). Вітаємо із перемогою!

 

Конкурси    474    08.04.2019     0 коментарів

З метою популяризації інтелектуальних ігор серед учнівської молоді   6 квітня 2019 року Комунальний заклад «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» провів фінал чемпіонату Харківської області інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?».

Почесне І місце виборола команда «Індиго-teens»  молодшої вікової категорії Лозівського НВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ»!

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших перемог!

Конкурси    448    27.03.2019     0 коментарів

25 березня 2019 року у Лозівській ЗОШ № 3 відбувся конкурс «Юні інтелектуали». Із захопленням змагалися з математики, фізики та хімії учні   8-х класів із 10 шкіл міста.

Конкурс проводився у два етапи, на кожній локації учні виконували тестові завдання, змагалися у розв’язанні математичних задач, підготували і продемонстрували фізичний експеримент, уміло пояснили віртуальний хімічний дослід. Журі конкурсу зазначили високий рівень підготовки кожної команди.

За підсумками змагань переможцем конкурсу стала команда        ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ», а  9 команд – лауреати конкурсу. Вітали учасників змагань юні артисти ЛЗОШ № 3.

Учасники конкурсу вдячні директору школи Інденко О.О., заступникам директора  Поляцьковій Н.В., Юнак Л.А та вчителям математики (Бобровій О.Г., Стишуку  С.П.), хімії (Воловик Л.А.), фізики (Кахаєв С.В.) за допомогу у проведенні конкурсу.

Конкурси    454    06.03.2019     0 коментарів

06 березня 2019 року в КЗ «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» відбулися  урочистості з нагоди відзначення Шевченківського дня, у межах яких було проведено нагородження переможців ІІІ (обласного) етапу ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Учениця 5 класу Лозівської ЗОШ № 11 Янкевич Мирослава (учитель Чижкова-Потейчук О.О.) стала переможцем ІІІ (обласного) етапу ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика і нагороджена дипломом за друге місце.

Вітаємо і бажаємо нових перемог!

  

Конкурси    388    25.02.2019     0 коментарів

22 лютого на базі ЛЗОШ №12 відбувся міський етап  інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». Участь у грі взяли 12 закладів  Лозівської громади.

Це знавці історії та філософії, кмітливі, впевнені у своїх знаннях учні, які постійно підвищують свій рівень знань, поширюють культурний світогляд і наукову ерудицію, прагнуть до постійного самовдосконалення.

 Переможцями інтелектуальних змагань стали:

І місце – команда ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ»

ІІ місце розділили  команда ЛЗОШ № 3 і команда ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ» № 8

ІІІ місце посіли  команда ПЗОШ № 1і команда ЛЗОШ № 1

Найкращими гравцями стали учні ПЗОШ № 1 Красников Максим та Рясна Анастасія, учениця Лозівської гімназії.

Конкурси    541    31.01.2019     0 коментарів

Вітаємо творчий колектив Лозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1: Нечвола Софію (6-а клас), Шеремет Анну (9-б клас), Слєпченко Тетяну та Кравцова Максима (випускники), Янішевського А.І (вчитель) та Костенко О.В. (завідувач бібліотеки) з перемогою!

25 січня 2019 року відбулося підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проектів «Врятувати від забуття». Конкурс організований та проведений Міжнародним благодійним фондом національної памʼяті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади. Також в організації заходу взяли участь представники Інституту історії України НАН України, Спілки письменників України.
У конкурсі взяло участь більше 500 робіт з України. Робота творчого колективу Лозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 "Ода людяності", присвячена подіям 1932-1933 років в Україні (керівник - О.В. Костенко), відзначена дипломом ІІ ступеня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Конкурси    461    24.01.2019     0 коментарів

22 січня 2019 року Інститутом політико-правових та релігійних досліджень були підведені підсумки Національного конкурсу творчих робіт (есе) «Європейські цінності» до Дня Соборності України.



Метою Конкурсу є підвищення рівня обізнаності молоді про європейську інтеграцію, сприяння утвердженню європейських цінностей та європейської ідентичності України.



Участь у Конкурсі взяли аспіранти закладів вищої освіти України, студенти, молоді правники, учні, члени Малої академії наук України з усіх областей України.



Учні Лозової також узяли активну участь у Конкурсі і стали переможцями:




  • Прокопенко Борис Олександрович (учень Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1) нагороджений дипломом ІІ ступеня;

  • Галушка Олександра Анатоліївна (учениця Лозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та вихованка Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості) отримала диплом ІІІ ступеня.

Конкурси    455    26.12.2018     0 коментарів

На сьогодні у світі залишається критичною проблема насильства і, зокрема ,булінгу, адже із проявами булінгу в Україні стикаються 8 із 10 дітей.

Тож, в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» фахівцем Лозівського Центру Молоді Управління освіти, молоді та спорту було проведено творчий конкурс «Ми проти булінгу!», в якому взяли участь усі навчальні заклади нашого міста. Метою конкурсу було залучити молодь до такої актуальної важливої проблеми. Всього було надіслано близько  30 робіт, з них члени журі обрали найкращих у таких номінаціях:

Лопатка Валерія в номінації «Оригінальність», студентка Лозівського вищого коледжа мистецтв;

Гузь Тетяна в номінації «Найкраще практичне застосування », учениця ЛЗОШ № 12;

Давидкова Єлизавета в номінації «Креативність», учениця ЛНВК «ЗНЗ -Л» №4;

 Домаєва Руслана і Юхименко Анжела в номінації «Соц.значимість», студентки Лозівського вищого коледжа мистецтв.

Усі переможці отримали дипломи і цінні подарунки.

   

Конкурси    569    18.12.2018     0 коментарів

15 грудня 2018 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся ІІІ (обласний) етап міжнародних мовних конкурсів імені Тараса Шевченка та імені Петра Яцика. У конкурсах взяли участь 81 учень    5 – 11-х та 100 учнів 3 – 11-х класів закладів загальної середньої освіти районів, міст, ОТГ Харківської області, які посіли І місце в ІІ (районному) етапі. Учениця 5 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 Янкевич Мирослава (учитель Чижкова-Потейчук О.О.) посіла ІІ місце в ІІІ (обласному) етапі ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

Конкурси    419    10.12.2018     0 коментарів

З 14 листопада по 05 грудня 2018 року у місті Лозова проводився І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт МАН України.

Всього у І етапі взяли участь 18 учнів та вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста. Роботи були представлені у 8 відділеннях та у 15 секціях.

Підсумкові протоколи конкурсу-захисту можна переглянути ТУТ

Конкурси    495    28.11.2018     0 коментарів
Софія Нечвола, учениця 6-го класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 1 отримала перемогу в ІІІ Міжнародному міждисциплінарному конкурсі наукових і мистецьких робіт ім. Володимира Маняка і Лідії Коваленко.
Її поетичний твір «Добридень Вам! Зовуть мене Софія. Живу у славнім місті Лозова. Хочу розповісти вам про свого сусіда…» (керівник роботи – О.В.Костенко, бібліотекар ЛЗОШ №1) в номінації «Кращі дослідницькі та мистецькі роботи учнів закладів загальної середньої освіти» посів І місце, а Софія отримала диплом І ступеня та грошову винагороду!
22-23 листопада 2018 року в Українському домі відбувся науковий симпозіум у рамках Міжнародного форуму «Україна пам’ятає, світ визнає!», де зібралися сотні українських та іноземних дослідників, що вивчають Голодомор, вчителів, студентів, школярів.
Участь у відкритті заходу взяли: Перший віце-прем‘єр-міністр України Степан Кубів, Віце-прем‘єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, міністр культури України Євген Нищук, заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, видавець, лауреат Шевченківської премії Іван Малкович, Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.
У рамках наукового симпозіуму відбулася церемонія нагородження переможців 3-го Міжнародного конкурсу наукових і мистецьких робіт імені В. Маняка і Л. Коваленко.


Конкурси    394    28.11.2018     0 коментарів

Ілюстрацією системи роботи педагогів, їх наукових та педагогічних позицій та інноваційних технологій, представлених в різних формах, стали конкурсні уроки вчителів предмета «Захист Вітчизни», які відбулися 27 листопада 2018 року в Лозівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1. Журі високо оцінило професійні якості педагогів, їхні знання предмета, вміння реалізовувати наскрізні змістовні лінії тощо. З результатами конкурсного випробування можна ознайомитись тут:

« 1 2 3 4 »