Головна » Конкурси
Конкурси    564    19.11.2018     0 коментарів

Ти нам залишив прагнення високі,
Шляхи священні, по яких іти.
Твого сумління й мужності уроки
Ми бережем і будем берегти.

Микола Палієнко

17 листопада 2018 року у міста Лозова відбувся міський етап XIХ Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика та IХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка.

Мета мовних конкурсів — піднесення престижу української мови і літератури у молодого покоління та  глибока шана і любов до Великого українця Тараса Григоровича Шевченка.

У конкурсі взяли участь 92 учні із закладів загальної середньої освіти міста.

Традиційно учасників конкурсу зустрічали учні Лозівської ЗОШ № 12, які підготували урочисте відкриття міського етапу конкурсів.

Бажаємо переможцям міського етапу конкурсу подальших успіхів!

З результатами конкурсів можна ознайомитися тут.

Конкурси    498    19.10.2018     0 коментарів

Найбільша цінність оратора ‒ не лише сказати те,
що потрібно, а й не сказати те, що не треба.

Цицерон

 

17 жовтня 2018 року у КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся обласний фестиваль-конкурс ораторського мистецтва за темою «Я знаю: мова мамина свята, в ній вічний, незнищенний дух народу                   (М. Адаменко)». У конкурсі взяли участь 56 учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти з усієї Харківської області, які в І турі представили свої виступи із вищевказаної теми, а у ІІ турі автори найкращих виступів склали діалоги за поданими темами.

Переможець міського конкурсу Прокопенко Борис, учень 11 класу Лозівської ЗОШ № 1 (керівник Бендеберя Л.Є.), виборов почесне ІІІ місце. Вітаємо та бажаємо творчих успіхів!

 

Конкурси    461    04.06.2018     0 коментарів

Протягом січня-червня 2018 року Міністерство молоді та спорту України та Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за підтримки Міністерства освіти і науки України реалізовував проект «Моя кар'єра в Україні»:

  • до 25 лютого 2018 року проходив конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток», в якому активну участь взяли учениці Лозівської ЗОШ № 1 – Коробкіна Поліна та Галушка Олександра, вони увійшли до списку 50 найкращих авторів робіт із Харківської, Сумської, Полтавської та Луганської областей;
  • 10 квітня 2018 року дівчата були запрошені до міста Харкова на зустріч із представниками місцевого самоврядування та успішними підприємцями і отримали дипломи перможців регіонального етапу;
  • 31 травня учениці разом з учителем Єфімовою Н.О. відвідали Всеукраїнську конференцію «Майбутнє України: моя кар'єра і внесок», де почули поради від успішних українців і провели день із топ-менеджерами бізнесу.

   

Конкурси    498    31.05.2018     0 коментарів

Всеукраїнський благодійний культурно-науковий фонд Т.Г.Шевченка спільно з Інститутом літератури імені Т.Г. Шевченка НАН України та Міністерством освіти і науки України до дня народження Тараса Шевченка запровадили квест-марафон (березень-травень) за темою «Чи знаємо ми Тараса Шевченка?» (творчість, життя, світова шевченкіана). Конкурс складався із трьох турів: два дистанційні та третій за особистої участі учасника.

Переможцями 2 туру стали учні Лозівської ЗОШ № 1:

  1. Еттіх Анна, 5 клас;
  2. Перець Дар'я, 8 клас
  3. Пашкевич Регіна, 9 клас;
  4. Лук'янов Єгор, 9 клас

та вчитель української мови і літератури Хворостова О.В.

26 травня 2018 року в м. Каневі на Чернечій горі відбувся ІІІ тур квест-марафону, у якому взяли участь 2 учні Лозівської ЗОШ № 1 (Пашкевич Р. і Лук'янов Є.) та вчитель української мови і літератури Бендеберя Л.Є.

Усі переможці 2 туру отримали свідоцтво про перемогу в другому турі. Учень 9 класу Лук'янов Єгор отримав диплом переможця й особливу відзнаку журі.

    

Конкурси    513    29.05.2018     0 коментарів

Протягом 2017/2018 навчального року серед учнів закладів освіти відбувся Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» з нагоди святкування Дня матері.

ІІ місце у Конкурсі посіла  учениця 4-Б класу Лозівської ЗОШ № 1 Єфімова Поліна (керівник Єфімова Н.О., учитель зарубіжної літератури), вона отримала диплом та цінні подарунки – мобільний телефон і книгу.

 

Конкурси    530    23.05.2018     0 коментарів

Вітаємо переможців обласного фестивалю з комп’ютерної графіки та анімації серед учнів закладів освіти Харківської області у 2018 році!

В номінації  «Анімація»:
І місце посіли Гузь Тетяна, учениця 7 класу Лозівської ЗОШ № 12 та Манжула Юлія, учениця 10 класу ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8»
ІІ місце посів Антонов Нікіта, учень 9 класу ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8» 

В номінації «Відеомонтаж»:
І місце посіли Мариненко Євген, учень 10 класу Панютинської ЗОШ №1 та Рілля Едуард, учень 10 класу Панютинської ЗОШ №1.

Конкурси    728    21.05.2018     0 коментарів

За результатами Всеукраїнського конкурсу юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського в номінації «Найякісніший кристал» (середня вікова категорія) учениця Лозівської ЗОШ № 1 Еттіх Анна посіла І місце.

18-19 травня 2018 року вона взяла участь у фінальному етапі Конкурсу, який проходив у Львові. Аня була нагороджена дипломом І ступеня Міністерства освіти і науки України та Малої академії наук, грамотою Львівського національного університету ім. Івана Франка та подарунковим сертифікатом на 10-денний відпочинок у Закарпатській області.

Конкурси    594    18.05.2018     0 коментарів

Команда «Зелена планета»  Панютинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Лозівської міської ради у складі Красникова Максима, Усовніченко Ольги, Кириченка Владислава, Мариненка Євгена та Позігун Юлії під керівництвом вчителя біології Терещенко Л.В. стала переможцем в екологічно-освітньому проекті «Компола» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства екології та природничих ресурсів України.

За результатами конкурсу Панютинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 до нового навчального року отримає компостер для переробки органічних відходів, а учасників проекту чекають навчально-практичні семінари, де учні матимуть можливість підвищити екологічну грамотність та отримають ази формування екологічно-відповідального способу життя.

Конкурси    468    27.04.2018     0 коментарів
26 квітня 2018 року в міському Палаці культури відбулося традиційне свято вшанування юних обдарувань міста Лозова «Юний інтелект Лозової». На святі урочисто вшанували учнів та вихованців закладів освіти міста, які здобули вагомі перемоги в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України та у Всеукраїнських та регіональних інтелектуальних конкурсах у 2017/2018 навчальному році. Учні отримали подяки та сертифіката на грошову винагороду від Лозівського міського голови Сергія Зеленського, подяки та цінні подарунки від народного депутата України Анатолія Мусійовича Гіршвельда та почесне звання «Інтелектуал–2018». Також отримали подяки від мера і батьки одинадцятикласників, чиї діти своїми перемогами прославили Лозову.
Почесні гості побажали учням і вчителям подальших успіхів, батькам – терпіння, сил і натхнення.
Одинадцятикласники та батьки звернулися зі словами подяки до вчителів та керівництва міста та привітали їх квітами.
Після церемонії нагородження відбувся святковий концерт, на якому учні освітніх закладів міста представили свої виступи.


Конкурси    510    29.03.2018     0 коментарів

27 березня 2018 року у Київському Національному авіаційному університеті відбувся захист-презентація кращих робіт V Всеукраїнського конкурсу есе “Я – європеєць”. За результатами захисту члени журі визначили переможців конкурсу, серед яких і учень Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 Прокопенко Борис, який отримав диплом за перемогу у номінації «Найкраща робота», за оригінальність викладених думок, креативність і неординарний погляд автора.

Вітаємо з перемогою!

Усіх переможців запросили у квітні 2018 року на нагородження до Посольства Литовської Республіки в Україні.

  

Конкурси    712    01.03.2018     0 коментарів

У вересні 2017 року – березні 2018 року Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» спільно з Міністерством культури України, Посольством Литовської Республіки в Україні та за підтримки Міністерства освіти і науки України проведено V Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць».

Усього на конкурс надійшло понад 6 тисяч робіт. Членами журі визначено авторів кращих робіт V Всеукраїнського конкурсу есе “Я – європеєць”, які запрошені 27 березня 2018 року до міста Київ на захист-презентацію робіт.

Серед 47 кращих авторів два  – з Лозової:

Прокопенко Борис – учень Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 (керівник Бендеберя Л.Є.).
Білокінь Богдан – вихованець Лозівського БДЮТ, учень ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8» (керівник Кононенко О.В.);

Вітаємо та бажаємо подальших перемог!

Конкурси    544    09.02.2018     0 коментарів

08 лютого 2018 року в Лозівській ЗОШ № 12 відбувся міський етап чемпіонату гри «Що? Де? Коли?»  серед команд закладів загальної середньої освіти міста. У залі зібралось 60 учнів, впевнених у своїх знаннях і які постійно підвищують свій творчий потенціал, культурний світогляд і наукову ерудицію, прагнуть до постійного самовдосконалення.  

Постійний гість гри Савран А.А., художник музею, провів додатковий тур.  

Вітаємо переможців!

І місце   –  Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 12
ІІ місце  –  Лозівський НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ»
ІІІ місце – Панютинська ЗОШ № 1

Найкращим гравцем став: Худолій Антон, учень ЛЗОШ №12

      

Конкурси    508    24.01.2018     0 коментарів

Протягом січня 2018 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості за темою «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути» (В’ячеслав Липинський). На Конкурс надійшла 151 робота учнів закладів загальної середньої освіти районів (міст, ОТГ) Харківської області. Спільним рішенням журі та оргкомітету конкурсу визначено 55 переможців, серед яких є і учні ЗЗСО міста Лозова – у номінації «Література» ІІІ місце посіла учениця Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 Рибалка Анастсія; у номінації «Історія України і державотворення» ІІІ місце посів учень Панютинської ЗОШ № 1 Красников Максим.

Конкурси    518    11.12.2017     0 коментарів

7 грудня 2017 року в Харківській обласній державній адміністрації відбулося нагородження переможців ХІ обласного літературного конкурсу імені О.С. Масельського.

Учитель української мови і літератури Лозівської ЗОШ № 7 Петренко Олена Леонідівна стала переможцем у номінації «Постать», отримавши відзнаку від голови Харківської обласної ради Чернова С.І., голови журі Прокопенка І.Ф. та чудовий букет квітів від Юлії Світличної.

 

Конкурси    623    13.11.2017     0 коментарів

12 листопада 2017 року у місті Лозова відбувся міський етап XVIІI Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика та VIІI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. 

Мета мовних конкурсів — піднесення престижу української мови і літератури у молодого покоління та  глибока шана і любов до Великого українця Тараса Григоровича Шевченка. 

У конкурсі взяли участь 100 учнів із закладів загальної середньої освіти міста. 

Учителі української мови і літератури Лозівської ЗОШ № 12 (Моспанюк Р.В., Красникова О.І., Габор О.П.) та учні підготували урочисте відкриття міського етапу конкурсів. 

Бажаємо переможцям міського етапу конкурсу подальших успіхів!

З результатами конкурсів можна ознайомитися тут.

     

« 1 2 3 4 »