Головна » 2017 » Травень » 3 » І етап зональних змагань міжобласного турніру «UNICEF Football Cup»
09:50
І етап зональних змагань міжобласного турніру «UNICEF Football Cup»

Відбувся І етап зональних змагань міжобласного турніру «UNICEF Football Cup».

29 квітня 2017 року у нашому місті відбувся І етап зональних змагань міжобласного турніру «UNICEF Football Cup». У змаганнях взяли участь 10 команд, з них - три команди з м. Лозова (Лозівський ліцей № 4, ЛЗОШ № 7, ЛЗОШ №12), команди з м.Первомайськ, Близнюківського району, м. Красноград  та смт. Зачепилівки. Команди складалися  з учнів (хлопчики та дівчатка) 2005 року народження та молодші, але не молодші 2006 р.н.

Змагання проходили на двох спортивних полях загальноосвітніх навчальних закладів – Лозівського ліцею № 4 та загальноосвітньої школи № 12.

Головним суддею змагань був призначений інструктор-методист Лозівської ДЮСШ «Юність» - Нор В.О.

До складу суддівської колегії  входили – тренер-викладач з футболу Лозівської ДЮСШ «Юність» Кузьменко А.В., вчитель фізичної культури Лозівського ліцею № 4 – Кривошеєв Є.В., вчитель фізичної культури
ЛЗОШ № 11 – Чуйко Ю.А., вчитель фізичної культури ЛЗОШ № 12 – Романенко О.А.

У запеклій боротьбі команда учнів Лозівського ліцею № 4 перемогла команду Біляївського НВК з рахунком 4:1 і потрапила до ІІ(фінального) етапу змагань, який  найближчим часом відбудеться у м. Харків.

Всі команди – учасники І етапу змагань отримали від Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні – дипломи «UNICEF Football Cup» та подарунки – спортивну форму, футбольні м’ячі, банери з логотипом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Вітаємо команду учнів, учителів фізичної культури Лозівського ліцею № 4, тренерів-викладачів з футболу ЛДЮСШ з перемогою!

Категорія: Спортивні заходи | Переглядів: 513 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: