Головна » 2017 » Лютий » 28 » День відкритих дверей у Панютинській ЗОШ №1
16:46
День відкритих дверей у Панютинській ЗОШ №1

24 лютого 2017 року радо відчинила свої двері для всіх бажаючих Панютинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1, адже саме цього дня там відбувся День відкритих дверей. Адміністрація, вчителі, батьки та учні ще раз довели, що вони, дійсно, одна велика дружня родина. Батьки мали змогу переглянути презентацію навчального закладу.

Із вступним словом перед батьківською громадою виступила директор школи Мохарєва Тетяна В’ячеславівна, яка презентувала досягнення учнів та вчителів школи, наголосила що саме тут навчаються творчі й обдаровані діти, а вчать їх талановиті й залюблені у свою справу педагоги. Перед батьками та гостями продемонструвала свою діяльність члени учнівського самоврядування, голова учнівської ради «Сузір’я» Петриченко Марія ознайомила з роботою центрів та їх досягненнями. Також учні із задоволенням подарували свої найкращі художні номери.

У цей день батьки стали співучасниками навчального процесу: відвідали низку відкритих уроків, які проходили в кожному класі та майстер-класи з виховної роботи, а ще батьки мали можливість подивитися, як і де їхні діти навчаються в закладі, який відповідає вимогам сьогодення (батьки на власні очі побачили, як вчителі застосовують технічні засоби під час уроку) і дозволяє йти в ногу з часом, із задоволенням подивилися виставку поробок та малюнків, зроблених руками дітей.

Кульмінацією дня стало свято Колодія, батьки та учні з великим задоволенням відвідали ярмарок-розпродаж виробів власного виробництва та бути присутніми на спаленні опудала – символу Зими, що символізувало перемогу Весни.

Категорія: Профорієнтаційна робота | Переглядів: 560 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: