Головна » 2017 » Лютий » 27

23-25 лютого 2017 року у м. Харкові відбулася ХІ Всеукраїнська філософська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід». У роботі конференції взяли участь понад 300 учнів і педагогічних працівників навчальних закладів Харківщини, Івано-Франківської, Закарпатської, Київської, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Дніпропетровської, Донецької, Сумської, Черкаської областей та м. Києва. Місто Лозова представляла учениця 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Сергієнко Ірина (керівник Громило Н.Ю.). Дівчину було відзначено подякою філософського факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна за вагомий внесок у дослідженні етнографічних особливостей рідного краю.

23 лютого 2017 року в Лозівській ЗОШ № 3 проведено методичний фестиваль за темою «Професійна орієнтація та допрофільна підготовка учнів». Учасниками заходу були класні керівники 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, які вдосконалили свої знання щодо нових освітніх позицій в профорієнтаційній роботі з учнями і ознайомилися з досвідом роботи класного керівника ЛЗОШ № 3 Бондаренко Т.А. та практичного психолога Архипової Т.Ю.

365    27.02.2017     0 коментарів

24 лютого 2017 року у спортивному залі ДЮСШ «Юність» відбулися змагання з футзалу «Шкільної футзальної ліги України» серед учнів 5-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста. У змаганнях прийняли участь учні з 11 закладів. Метою проведення даного спортивно-масового заходу було визначення найсильнішої команди міста з футзалу та сприяння їй в участі у ІІ (обласному ) етапі змагань.

Результати змагань:
І місце – Панютинська ЗОШ №1
ІІ місце – Лозівська ЗОШ №1
ІІІ місце - Лозівська ЗОШ №12