Головна » 2023 » Серпень » 23 » З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!
10:03
З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Шановна освітянська спільното!

Вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

Запорука державотворчого успіху – суспільна злагода, творче єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України. Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль. Адже  від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.

Шановні колеги! З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності нашої країни бажаю, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим! Нехай прапор України гордо розвивається вітром і дарує всім нам добру надію на щасливе життя, наповнюючи душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього! Нехай свобода мислити і діяти буде вашою перевагою! Бажаю відчувати її в роботі, у відносинах і в житті. Процвітання вам, вашій родині і країні! Будьте незалежні і вільні у всіх своїх проявах!

Слава Україні!

З повагою

начальник Управління освіти, молоді та спорту

Вікторія УРВАНЦЕВА

Категорія: Новини | Переглядів: 71 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: