Головна » 2023 » Вересень » 1 » Дорогі наші першокласники, школярі, шановні вчителі та батьки!
06:42
Дорогі наші першокласники, школярі, шановні вчителі та батьки!

Вітаю всіх вас із чудовим святом — Днем Знань!

Щорічно 1-го вересня всі школярі та студенти, а також їхні батьки та вчителі відзначають День знань. Зазвичай навчальний рік відкривають святковою лінійкою. Це свято завжди особливе і яскраве, адже насичене емоціями, враженнями, насамперед дитячими, що зворушує та змушує дещо хвилюватись кожного з нас.

На жаль, у 2023 році,  це світле і радісне свято все ще проходить у воєнний час. Але я вірю в це покоління. Вірю в наших дітей та педагогів. Упевнена у самовідданості батьків. Дуже сподіваюсь, що скоро в кожному закладі нашої громади відбудеться урок присвячений нашій спільній Перемозі.

Від щирого серця бажаю всім мирного неба, щасливого життя в незалежній, єдиній, квітучій державі!

Бажаю нашим учням успіхів у навчальному році, натхнення, впевненості,  чудових відміток та  постійного прагнення бути кращими, нехай новий навчальний рік  принесе кожному  радість перемоги, справжню дружбу та чудові результати!

Педагогам і батькам хочу побажати професійних успіхів, мудрості і терпіння. Нехай знання та навички, отримані в новому навчальному році вашими вихованцями, стануть стартовою основою для нового покоління українців! 

У добру путь за знаннями!

З повагою

начальник Управління освіти, молоді та спорту

Вікторія УРВАНЦЕВА

Категорія: Новини | Переглядів: 69 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: