Головна » 2024 » Жовтень » 3 » День працівників освіти
08:56
День працівників освіти

День працівників освіти – це найголовніше професійне свято в житті кожного, хто душею й серцем пов’язаний з освітньою галуззю.  2 жовтня в Лозівській громаді відбулось  урочисте нагородження працівників загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. За високий професіоналізм, самовіддану та наполегливу працю в цей нелегкий час та з нагоди професійного свята освітян привітали перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков, начальник Лозівської районної військової адміністрації Володимир Ромах, голова Лозівської районної ради Вадим Гоч, помічник-консультант народного депутата України Юлії Світличної Марина Кожевник, начальниця Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева. 

Освітянська спільнота привітала легендарне подружжя ветеранів педагогічної справи - родину БУТЕНКО Віктора Васильовича та Тетяни Іванівни, які в цьому році відзначають 50 років педагогічної діяльності.

Також привітали освітян, які починають свій професійний шлях в освіті, в закладах Лозівської громади.

Вражаючою подією стало оголошення про встановлення рекорду Лозівщини з найтривалішого благодійного онлайн-марафону «Незалежні за долею», який продовжувався у прямому етері 48 годин та реалізувався з метою збору коштів на підтримку сил оборони та безпеки України.

Усі присутні з вірою в ЗСУ та Перемогу України згадали освітян, які боронять незалежність нашої країни, і хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих.

$IMAGE1$ $IMAGE2$

$IMAGE3$ $IMAGE4$ $IMAGE5$

Категорія: Новини | Переглядів: 12 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: