Головна » 2017 » Березень » 20 » Зональні змагання з волейболу
15:03
Зональні змагання з волейболу

У спортивному залі ДЮСШ № «Юність», Лозівського ліцею №4 відбулися зональні змагання з волейболу,  обласної Спартакіади серед збірних команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області.

У даних змаганнях брали участь команди з м. Первомайський, Первомайського району, Барвенковського району, Близнюківського району, Лозівського району та команди з м. Лозова. Всього прибуло 6 команд дівчат та 6 команд юнаків.

У спортивній боротьбі  за І місце збірна команда дівчат міста поступилася дівчатам з м. Первомайська та у підсумку розділила третє-четверте місце з командою дівчат Лозівського району.

Кращу підготовку, волю до перемоги та право представляти наше місто на обласних змаганнях продемонструвала збірна команда юнаків міста, які  у наполегливій боротьбі стали першими на даному етапі змагань.

Вітаємо наших юнаків – Чеботарьова Івана, Стадник Андрія, Ворону Кирила, Климова Олега, Куштим Владислава, Ткач Артема, Коляду Кирила, Кондратюк Влада, Житомирського Антона, Тімакова Єгора, Марчука Віталія, Кириченко Іллю (капітан команди - Куштим Владислав) з перемогою, зичимо подальших спортивних досягнень та творчих успіхів у навчанні.

Переглядів: 540 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: