Головна » 2021 » Вересень » 10 » З Днем фізичної культури і спорту!
09:08
З Днем фізичної культури і спорту!

  Шановні спортсмени, тренери-викладачі ДЮСШ, вчителі фізичної культури, ветерани спортивного руху!

Щиро вітаю Вас з Днем фізичної культури і спорту!

Мені дуже приємно, що саме  в ці дні, коли тільки закінчились Олімпійські і Палалімпійські ігри в Токіо ми вітаємо всіх спортсменів  зі святом людської величі, сили, краси та грації! Це свято уособлює талановитих спортсменів, їх тренерів, адже здобутки наших чемпіонів - перемога всієї країни! Пишаюсь, що багато дітей нашої громади знаходять себе у спорті - баскетболі, біатлоні, боротьбі вільній,  волейболі, дзюдо, легкій атлетиці, настільному тенісі, плаванні, таїландському боксі, футболі, художній гімнастиці, черлідингу та шахах, які культивуються в Лозівських дитячо-юнацьких спортивних школах.

Пишаюсь нашими тренерами та вчителями фізичної культури, які розкривають в дітях спортивний потенціал та реалізовують його.

Дякую Вам за наполегливу щоденну працю та безумовну відданість своїй справі! За вміння мотивувати, надихати.

Вірю, що й надалі ваш досвід, професіоналізм і наполеглива праця сприятимуть зростанню талановитих атлетів, які підкорятимуть найвищі спортивні вершини.

Бажаю ветеранам спорту здоров’я і довгих років життя!

Тренерам-викладачам і вчителям фізичної культури процвітання Вашої кар’єри. Нехай у Вашому житті буде більше кубків і нагород, а, головне, сил і здоров’я, енергії і успіху в ім’я процвітання Лозівщини та на благо України!

 

З повагою

начальник Управління освіти, молоді та спорту 

Вікторія УРВАНЦЕВА

Категорія: Спортивні заходи | Переглядів: 187 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: