Головна » 2021 » Серпень » 20 » Вітання З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України
08:57
Вітання З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Шановні друзі та колеги!

Прийміть сердечні вітання з нагоди двох найвеличніших національних свят нашої державності - Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

В ці святкові дні ми вшановуємо один з трьох символів суверенітету нашої держави – Державний Прапор України. Синьо-жовтий стяг уособлює нашу незалежність, є історичною пам’яттю та гордістю народу. 

День Незалежності України – це знаменний день демократії та громадської злагоди нашого народу, що став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.

Сьогодні, пам’ятаючи, що нам дала українська земля, пам’ятаючи героїв, які віддали за неї свої життя, ми повинні рухатись вперед – до процвітання та створення могутньої європейської держави. Щоб увесь світ знав, що синьо-жовтий прапор – запорука стабільності та свободи, а наші нащадки  пишалися здобутками своїх предків.

Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас!

Тож з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності нашої держави бажаю всім нам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту!

Нехай кожен день буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України!

Миру і процвітання нашій Державі!

 

З повагою

начальник Управління освіти,

молоді та спорту                      Вікторія УРВАНЦЕВА

Категорія: Новини | Переглядів: 193 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: