Головна » 2019 » Травень » 8 » Відбувся міський етап спортивних ігор серед школярів закладів загальної освіти міста «Старти надій-2019»
09:00
Відбувся міський етап спортивних ігор серед школярів закладів загальної освіти міста «Старти надій-2019»

7 травня 2019 року на стадіоні «Локомотив» м. Лозова в рамках щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» відбувся  міський етап спортивних ігор серед школярів закладів загальної освіти міста «Старти надій-2019». Змагання проводяться з метою забезпечення рухової активності учнів, залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом, сприяння спілкуванню з однолітками інших закладів.

Всього у змаганнях взяли участь 11 команд учнів 7 класів  з різних закладів загальної середньої освіти міста. Відповідно до Положення дані змагання є  командними. До їх програми входять 7 різних видів – біг на 60 м, біг на 300 м (дівчата) біг на 500 м (хлопці), естафета 8х50 м, стрибки у довжину з розбігу, метання м’яча на дальність, піднімання тулуба з положення лежачи в сід за 1хв.

Після підрахунку результатів визначились переможці і призери:

І місце – ЛНВК «ЗНЗ-ліцей»№4

ІІ місце – ЛЗОШ №3

ІІІ місце – ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ»

Дані змагання є останніми, які проводились серед учнів на міському рівні в рамках щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя», попереду залишились змагання обласних рівнів.

Категорія: Спортивні заходи | Переглядів: 402 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: