Головна » 2021 » Вересень » 1 » У закладах освіти пролунали перші дзвоники!
15:35
У закладах освіти пролунали перші дзвоники!

Першого вересня у закладах загальної середньої освіти Лозівської міської територіальної громади переливи шкільного дзвоника сповістили про початок нового навчального року – День знань. Це свято одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче. Свято, яке об’єднує всю громаду: від найменшихтих, хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Свято всіх освітян, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю проводжатиме діточок до школи.

Вже традиційно в перший день навчального року у закладах проходять урочистості, де лунає перший дзвоник. Сьогодні його почули близько 800 першокласників нашої громади.

Оскільки формат загальношкільної святкової лінійки не прийнятний в умовах діючих карантинних обмежень, святкові заходи проведено для учнів 1-х, 11-х класів із залученням обмеженої кількості учасників освітнього процесу та з дотриманням карантинних заходів. Для учнів 2-10-х класів у закладах освіти проведено святкові заходи (покласно), зокрема: святкові квести, челенджі, флешмоби, вітальні марафони, неформальні зустрічі і т.д.

У кожному закладі лунали святкові вітання для школяриків з початком нового навчального року і від Лозівського міського голови Сергія ЗЕЛЕНСЬКОГО, і від його заступників, і від депутатів, а також старост старостинських округів, начальників відділів та управлінь міської ради. 

Вдалого старту, незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

Категорія: Новини | Переглядів: 204 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: