Головна » 2017 » Листопад » 16 » Техніка випалювання по дереву - цікаво, весело і креативно!
09:44
Техніка випалювання по дереву - цікаво, весело і креативно!

Якщо ваша дитина ще не знає, що таке випалювання, то рекомендуємо обов’язково познайомити її з цим видом творчості.

Випалювання — це справжня творчість, у якому з’єднуються і малювання і створення унікального виробу. Причому, для різних за віком дітей є різні за складністю ескізи та малюнки для випалювання. Найголовніше, щоб дитина могла тримати в руці ручку випалювача і пам’ятала про те, що вона гаряча.

В технічній творчій майстерні центру молоді Управління освіти, молоді та спорту міської ради проходять заняття з випалювання по дереву для дітей два рази на тиждень.

На початку листопада фахівці центру молоді організували та провели конкурс для дітей з випалювання по дереву. У конкурсі взяли участь діти, які відвідують заняття з випалювання в майстерні.

Фахівці привітали юних талантів та оголосили оцінку робіт кожного учасника, переможці отримали подарунки. Фахівці висловили щиру подяку дітям за активну участь в конкурсі.

Випалювання по дереву виховує у дітей увагу, акуратність і посидючість. Крім того, він розвиває уяву, розкриває творчий потенціал. Виготовляючи предмети для дому і подарунки рідним своїми руками, кожна дитина відчує себе індивідуальністю, творчою особистістю.

Подібні заняття з дітьми, безсумнівно, приносить масу приємних вражень, а також вчать цінувати час і свою працю. Відмінний настрій неодмінно надихне дитину на нові творчі ідеї та подвиги.

Категорія: Позашкільна освіта | Переглядів: 580 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: