Головна » 2018 » Квітень » 19 » Таланти Лозівщини
13:27
Таланти Лозівщини

Талант і творчість …неповторна сила,
що світ веде в прекрасну данину.
То Божий дар! Бери його людино!
Даруй навкруги шану і хвалу!

12 квітня 2018 року у Лозівському училищі культури і мистецтв відбувся міський етап Харківського фестивалю української культури «Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини».

У відбірковому етапі фестивалю  взяли участь 46 конкурсантів навчальних і виховних закладів міста, талановита молодь, яка співає, танцює, грає на музичних інструментах.

На міському етапі було представлено 18 найталановитіших учасників.

Конкурсанти фестивалю виступали у номінаціях: вокальні та інструментальні ансамблі, вокал, напрямки сучасних молодіжних субкультур.

Рівень підготовки творчих номерів учасників оцінювало компетентне журі у складі якого взяли участь:

  • Лілія Кутищева - заслужена артистка України, солістка Харківського національного академічного театру опери та балету імені Миколи Лисинка;
  • Рашель Кухтина - засновник і генеральний директор міжнародного проекту – мережі фестивалів «European Festival»;
  • Лілія Андрєєвська - координатор фестивалю української культури «Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини».

Концертну програму фестивалю відкривав неодноразовий лауреат і дипломант міжнародних фестивалів і конкурсів – народний ансамбль пісні й танцю «Сузір'я».

Журі було у захваті від талановитих, яскравих виступів усіх учасників та молоді, яка випромінювала потужну енергію у концертному залі, підтримуючи  конкурсантів бурними оплесками.

Остаточне рішення журі щодо запрошення учасників міського етапу до фінального гала концерту фестивалю у м. Харків буде оголошено після проведення всіх відбіркових турів у районах та містах Харківської області.

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради, організатори міського етапу фестивалю вручили конкурсантам дипломи лауреатів і висловили щиру подяку за співпрацю колективу Лозівського училища культури і мистецтв та директору Василю Івановичу Чурилову.

    

Переглядів: 386 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: