Головна » 2017 » Квітень » 28 » Свято вшанування обдарованих дітей
17:38
Свято вшанування обдарованих дітей

«У ці весняні дні прекрасні,
Коли природа буйно розквіта,
Приходить в наше місто свято -
Талантів юних і обдарувань!»

Такими словами розпочали ведучі свято вшанування обдарованих дітей «Юний інтелект Лозової», яке стало традиційним для нашої освітянської спільноти.

У цей день ми відзначаємо учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь міста та стали переможцями учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, інших інтелектуальних конкурсів; вшановуємо їх наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок навчання дітей, а також батьків, які виховують молодь, повну сил і прагнень до знань, творчості.

З вітальним словом звернулися до всіх присутніх перший віце-мер міського голови Жидков О.М., помічник народного депутата України Неділько О.Г. та начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Урванцева В.М. Слова щирої подяки адресувалися учням, педагогам, чиїми стараннями, любов’ю та турботою оточені щоденні зустрічі з вихованцями, та всім татам і мамам учнів.

А нам і справді є чим пишатися. 2016/2017 навчального року переможцями обласних предметних олімпіад та інтелектуальних конкурсів стали 28 учнів загальноосвітніх навчальних закладів:

  • 26 призових місць в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, з них: 4 перших місця, 9 других та 13 третіх місць;
  • 4 перемоги (ІІ місце) у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України;
  • 12 переможців та призерів обласних та Всеукраїнських інтелектуальних конкурсів.

Декілька учнів отримали і по 2-3 перемоги:

Невтриніс Андрій, учень 11 класу Панютинської ЗОШ № 1;
Оридорога Софія, учениця 11 класу Лозівської ЗОШ № 12;
Сергієнко Ірина, учениця 11 класу Лозівської ЗОШ № 3;
Шрамко Сергій, учень 10 класу Лозівської ЗОШ № 11;
Ганжа Денис, учень 11 класу Лозівської гімназії;
Лук’янов Єгор, учень 8 класу Лозівської ЗОШ № 1.

Школярі отримали гідну грошову винагороду (19 000 гривень) за свою інтелектуальну працю.

Високо оцінена в цьому навчальному році робота педагогічних працівників шкіл міста:  за сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління подяками від Лозівської міської ради і міського голови, грошовою винагородою нагороджено 30 учителів.

Бажаємо юним школярам, учнівській молоді подальших успіхів, випускникам бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим. Пам’ятаймо, знання – найбільший із скарбів людини, скарб, ціну якого вона сама і визначає.

Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 671 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: