Головна » 2017 » Травень » 23 » Спортивні новини
09:28
Спортивні новини
Футбол
20 травня 2017 року у м. Красноград відбувся матч ІІ туру Чемпіонату Харківської області з футболу серед аматорських команд сезону 2017 року між командами групи «Б» «Колос» (м. Красноград) та «Лозова-Панютине».
Другий тур підопічні тренера Сергія Лученцова провели не дуже вдало вдало. На 16 хв. матчу Боровик Сергій вдало пробиває у ствір воріт господарів поля та відкриває рахунок, на 35хв. господарі влучним ударом вирівнюють рахунок. Перший тайм закінчується нічиєю. У другому таймі ініціативу у свої руки взяли господарі поля та забивають нашій команді на 51хв. та 63хв. два м’ячі, на які наша команда відповіла на 65 хв. влучним ударом Какадія Романа. Матч завершився із рахунком 3:2 на користь господарів.
Інші матчі ІІ туру групи «Б» Чемпіонату області з футболу закінчилися із наступними рахунками:
«Квадро» (Первомайський)– «Колос» (Зачепилівка) 0:0
«Колос» (смт. Близнюки) – «Олімпік» (Ізюмський р-он) 2:1
«Кремянець» (Ізюм) – «Колос» (Сахновщина) 2:0
«Цементник» (Балаклія) – «Газовик» (Донець) 4:1

Дзюдо
20 травня 2017 року в м. Харків відбувся Чемпіонат Харківської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2008 р.н. та молодші. Наше місто на цих змаганнях представила команда вихованців відділення дзюдо ЛДЮСШ «Олімпія».
За результатами змагань, у своїх вагових категоріях, призові місця посіли – Крижановська Світлана виборола ІІ місце у ваговій категорії 30кг
(тренер Багінський В.В.) та Черемхов Григорій у ваговій категорії 32 кг посів ІІІ місце (тренер Молодан О.О.).

Боротьба вільна
14 травня 2017 року в м. Слов’янськ Донецької області відбувся відкритий Чемпіонат м. Слов’янська з боротьби вільної серед юнаків, на якому прийняли участь вихованці ЛЛДЮСШ «Локомотив», які за результатами змагань, у своїх вагових категоріях, посіли наступні переможні та призові місця:
Александренко Даніїл (26кг) та Сімошенко Дмитро (35кг) вибороли І місця;
Соловей Іван (42кг) та Більовцов Володимир (76кг) посіли ІІ місця.
Також, в м. Слов’янськ з 19 по 21 травня проходив відкритий Чемпіонат Донецької області з боротьби вільної серед чоловіків та жінок, у якому Більовцов Волдодимир у ваговій категорії (74+) посів І місце.
Спортсменів підготував тренер-викладач ввідділення дзюдо ЛДЮСШ «Локомотив» – Некрасов Сергій Павлович.

Спартакіада «Інваспорт»
26-27 квітня цього року було розпочато чергову Спартакіду Харківської області серед районних центрів «Інваспорт» змаганнями з шашок.
В особистому заліку перше місце посів спортсмен Лозівського міського центру «Інваспорт» Юрій Литвиненко. В командному заліку результати нашої команди дещо скромніші – 3 місце.
12-13 травня в нашому місті в клубі ветеранів «Логіка» пройшов другий етап Спартакіади Харківської області серед районних центрів «Інваспорт» змаганнями з шахів. В цих змаганнях збірну міста представляли Масіч В’ячеслав, Киреєнко Юрій, Косенко Іван та Пінський Геннадій та знову здобули 3-є місце в загальний залік Спартакіади. 1-е місце за командою Харківського центру «Інваспорт», 2-е посіла команда Красноградського районного центру «Інваспорт».
Попереду наприкінці травня заплановано проведення 3-го етапу Спартакіади, який пройде в нашому місті змаганнями з більярду.
Бажаємо успіхів нашим спортсменам та перемог як в особистому, так і в командних заліках!
Категорія: Спортивні заходи | Переглядів: 573 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: