Головна » 2017 » Травень » 15 » Спортивні новини
13:04
Спортивні новини

Футбол



13 травня 2017 року у смт. Панютине відбувся матч групи «Б» І туру Чемпіонату Харківської області з футболу серед аматорських команд сезону 2017 року між командами «Лозова-Панютине» та «Крем’янець» (м. Ізюм).

Перший тур підопічні тренера Сергія Лученцова розпочали вдало. Вже на 21 хв. матчу Боровик Сергій вдало пробиває у ствір воріт гостей нашого міста та відкриває рахунок, на 24хв. Новіков Богдан влучним ударом збільшує рахунок на 28хв. Какадій Роман знову вдало пробиває по воротам гостей та закріплює успіх нашої команди у першому таймі. Другий тайм також порадував глядачів матчу. На 58 хв. Новіков Богдан забиває гостям свій другий м’яч у цьому матчі, на 63 хв. Карпенко Артем вдалим пострілом знову виводить команду уперед та на 66 хв. остаточну крапку у цьому матчі поставив Цяпка Антон. Матч Завершився із рахунком 6:0.

Інші матчі групи «Б» І туру Чемпіонату області з футболу закінчилися із наступними рахунками:

«Колос» (смт. Близнюки) – «Колос» (смт. Зачепилівка) 1:3

«Колос» (м. Красноград) – «Олімпік» (Ізюмський р-он) 3:0

«Колос» (смт. Сахновщина) – «Цементник» (м. Балаклія) 1:1

«Газовик» (смт. Донець) – ФК «Первомайський» 2:5



Плавання

22-23 квітня 2017 року в м. Ольштин (Польща) відбувся ІІІ етап Кубку Світу з підводного плавання, в якому взяли участь команди з 20 країн світи. Лозівчанин Рубан Владислав, у особистому заліку, на дистанціях 200м, 100м зайняв IV та V місця, а в естафетному плаванні 4х100м. вільним стилем, у складі збірної команди України посів І місце.



Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради тренерський колектив ЛДЮСШ «Юність» вітає Рубан Владислава із виконанням нормативу «Майстра спорту України» з підводного плавання та бажають Владиславу успіхів та нових спортивних досягнень.



****

06 травня 2017 року в м. Павлоград Дніпровської області відбувся відкритий особистий Чемпіонат м. Павлограда з плавання



«33-є Павлоградське спринтерське багатоборство». У змаганнях прийняли участь команди м. Дніпра, м. Новомосковська, м. Павлограда, смт. Донець (Харківська область) та збірна команда вихованців відділення плавання ЛДЮСШ «Юність».



За результатами змагань на дистанції багатоборство 4х50м ІІ місця посіли – Кортяк Мирослава (тренер Черненко М.М.) та Жирун Микита (тренер Строганова І.В.).



Дзюдо

06 травня 2017 року в м. Лозова відбулася відкрита Першість ЛДЮСШ «Олімпія» з дзюдо серед учнів 2007 р.н. та молодші.

Переможцями Першості стали наступні вихованці відділення дзюдо, у своїх вагових категоріях – Полягай Родіон, Соловський Арсен, Кольцов Ерік, Черемхов Григорій, Гаврилішин Давид, Акімов Давид, Перегон Максим, Кулінченко Богда та Неділько Ксенія.

Спортсменів підготували тренери-викладачі відділення дзюдо ЛДЮСШ «Олімпія» Багінський В.В. та Молодан О.О.



Волейбол

З 12 по 14 травня в м. Лозова у спортивному залі ЛФ ХАДТ відбувся фінальний тур Чемпіонату Харківської області з волейболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2002-2003 р.н. у змаганнях прийняло участь шість команд – «Есхар» (Чугуївський р-н), ДЮСШ «Спартанець» (смт. Краснопавлівка, Лозівський р-н), ДЮСШ Близнюківський р-н, дві команди «ДЮСШ-12» (м. Харків) та збірна команда дівчат ЛДЮСШ «Олімпія», під керівництвом тренера-викладача з волейболу Чередниченко Наталії Сергіївни.

За результатами змагань збірна команд дівчат ЛДЮСШ «Олімпія» стали срібними призерами змагань, посівши ІІ місце Чемпіонату Харківської області з волейболу, поступившись лише першій команді «ДЮСШ-12» (м. Харків), які стали цьогорічними переможцями змагань.



Категорія: Спортивні заходи | Переглядів: 529 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: