Головна » 2021 » Листопад » 5 » Щодо освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти!
11:52
Щодо освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти!

Відповідно до пункту 1 ухвали протоколу №25 від 27.10.2021 року місцевої комісії ТЕБ та НС Лозівської міської територіальної громади та рішень педагогічних рад закладів освіти з 08 листопада 2021 року для учнів 1-11 класів у закладах загальної середньої освіти, а також для вихованців закладів позашкільної освіти освітній процес буде організовано в очному форматі.

        Управління освіти, молоді та спорту міської ради керівникам закладів освіти та установ, підпорядкованих Управлінню освіти, молоді та спорту міської ради рекомендує:

1. Забезпечити посилення протиепідемічних заходів на період карантинних обмежень у закладах освіти та установах, підпорядкованих Управлінню освіти, молоді та спорту міської ради, в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

          2. Забезпечити роботу закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти з неухильним дотриманням правил гігієни, використанням засобів індивідуального захисту, дотриманням у закладах відповідних санітарних і протиепідемічних заходів, а також здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я вихованців.

          3. Заборонити вхід та перебування в закладах освіти інших учасників освітнього процесу, зокрема батьків здобувачів освіти, а також сторонніх осіб, без попереднього узгодження відповідних дій з керівником закладу освіти.

        4. Заборонити відвідування закладів освіти здобувачами освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває більш ніж 50 відсотків здобувачів освіти та персоналу закладу освіти.

          5.Інклюзивно-ресурсним центрам, КУ «Лозівський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»», Лозівському центру молоді забезпечити роботу закладів із дотриманням карантинних обмежень, передбачених постановою КМУ від 09.12.2020 №1236 (із змінами).    

          6. Керівникам закладів освіти продовжити роботу щодо забезпечення вакцинації 100% працівників закладів освіти з метою забезпечення їх стабільної роботи в умовах можливого погіршення епідемічної ситуації.

Категорія: Новини | Переглядів: 252 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: