Головна » 2020 » Жовтень » 20 » Семінар для новопризначених асистентів вихователів закладів дошкільної освіти
09:20
Семінар для новопризначених асистентів вихователів закладів дошкільної освіти

На базі Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було проведено інструктивний семінар для новопризначених асистентів вихователів закладів дошкільної освіти Лозівської міської ОТГ за темою: «Роль асистента вихователя в групі з інклюзивним навчанням. Основні функції та завдання». Метою даного заходу є забезпечення організації освітнього процесу, який би задовольняв освітні потреби всіх дітей; визначення конкретних навчальних стратегій і підходів до навчання дитини з особливими освітніми потребами та надання індивідуально зорієнтованої педагогічної, психологічної та соціальної допомоги дитині, яка має додаткові (особливі) потреби у процесі навчання в інклюзивній групі ЗДО.
У роботі семінару взяли участь директор Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської міської ради Харківської області Шаламова О.А. та завідувач міського центру практичної психології та соціальної роботи Заяц І.В.

Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 173 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: