Головна » 2017 » Серпень » 11 » Перевірка навчальних закладів міста щодо готовності до роботи в 2017/2018 н.р.: ДЕНЬ ДРУГИЙ
08:41
Перевірка навчальних закладів міста щодо готовності до роботи в 2017/2018 н.р.: ДЕНЬ ДРУГИЙ

10 серпня 2017 року комісія продовжила свою роботу по перевірці навчальних закладів щодо готовності роботи їх в 2017/2018 навчальному році.

За другий день комісія перевірила:

Лозівський дошкільний навчальний заклад «ясла-садок» № 14 «Світанок» Лозівської міської ради Харківської області
   

Лозівський ліцей № 4 Лозівської міської ради Харківської області
     

Лозівський дошкільний навчальний заклад «ясла-садок» №11 «Берізка» Лозівської міської ради Харківської області
   

Лозівський дошкільний навчальний заклад «ясла-садок» №6 «Посмішка» Лозівської міської ради Харківської області
   

Лозівський дошкільний навчальний заклад «ясла-садок» №5 «Теремок» Лозівської міської ради Харківської області
   

Домаський навчально- виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» Лозівської міської ради Харківської області
   

Лозівську дитячу юнацьку спортивну школу «Юність» Лозівської міської ради Харківської області
   

Комунальну установу Лозівський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Лозівської міської ради Харківської області
   

Лозівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №11 Лозівської міської ради Харківської області
   

Лозівську гімназію Лозівської міської ради Харківської області
   

Лозівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №4 «Золотий ключик» Лозівської міської ради Харківської області
   

В ДЮСШ «Юність» за бюджетні кошти проведено капітальний ремонт басейну та фітнес залу на суму 1 941,6 тис.грн.

В ліцеї № 4 на басейні проведено заміну м’якої покрівлі на шатрову, замінено вікна на енергозберігаючі та виконано підвісну стелю на суму 1 497 тис. грн., проведено ремонт великої та малої спортивної зали, ремонт душових приміщень та коридору 3 поверху старшої ланки.

Велика робота проведена в Лозівській дитячій юнацькій спортивній школі «Юність» та Лозівському ліцеї № 4, це заклади в яких діти можуть займатися плаванням не лише для оздоровлення а й тренуватися для здобуття перемог в цьому виді спорту.

В Лозівському дошкільному навчальному закладі «ясла-садок» № 11 «Берізка» проведено благоустрій території, укладено тротуарну плитку, продовжено встановлення металопластикових вікон та заміну дверей по групових кімнатах. За кошти батьків відремонтовано покрівлю 418 м2 та виготовлено батьками меблі для дітей.
В Лозівському дошкільному навчальному закладі «ясла-садок» № 14 «Світанок» проведено працівниками закладу капітальний ремонт санвузла та приймальні, на території закладу встановлено сучасні спортивні та ігрові майданчики.

В Лозівському дошкільному навчальному закладі «ясла-садок» № 5 «Теремок» в групових кімнатах встановлено водонагрівачі та частково відремонтовано покрівлю.

В Лозівському дошкільному навчальному закладі «ясла-садок» № 6 «Посмішка» укладено тротуарну плитку, проведено частково ремонт покрівлі та вентшахт, встновлено 3 металопластикових вікна та замінено 4 міжкімнатних дверей.

В Лозівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №4 «Золотий ключик» встановлено на дитячому майданчику новий павільон і укладено до нього бордюри і тротуарну плитку, встановлено на харчоблоці нову витяжну вентиляцію та дві електричні плити.

В Лозівській гімназії встановлено та зацементовано стовпи для огорожі навколо спортивного майданчика, укладено плитку в санвузлах та коридорі молодшої ланки, в трьох класах замінено лінолеум.

Проведено ремонт фасаду та замінено огорожу навколо території Лозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11.

В нашому місті працює Комунальна установа «Спорт для всіх», яка не є навчальним закладом, але є структурним підрозділом Управління освіти, молоді та спорту. Комісія перевірила на безпечність перебування на її території відвідувачів та працівників, створення умов для роботи та зайняття спортом та оздоровлення мешканців міста. Невеликий колектив цього закладу прикладає великих зусиль у створенні умов, які відповідають сучасним вимогам.

Домаський навчально- виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» також покращив свій благоустрій території та будівель, учні прийдуть навчатися в естетично оформлені приміщення за нові парти.

В усіх навчальних закладах проведено ремонтні роботи цоколя, опалення, водопостачання, освітлення, електропроводки та електрообладнання, водовідведення з заміною сантехніки, ремонт туалетів і тамбурів з заміною плитки а також покос трави на території.

В класах та групових кімнатах проведена заміна світильників, міжкімнатних дверей, лінолеуму, меблів, стендів та озеленення кімнатними рослинами.

Навчальні заклади отримують також благодійну допомогу від батьків у вигляді матеріальних цінностей: телевізори, фотоапарати, музичні інструменти, інструменти для майстерень, підписка фахових методичних видань, спортінвентар, кришки для парт та стільців, шпалери, гардинне полотно, господарчі товари, сантехніку, будівельні матеріали, придбанні піску а також допомогу у проведенні ремонтних робіт.

Завдяки творчому підходу до кожної виконаної роботи працівників навчальних закладів та батьків, всі навчальні заклади осучаснились, змінили свій вигляд, якими може пишатися наше місто.

За результатом перевірки 10.08.2017 року комісія визнала навчальні заклади готовими розпочати роботу в новому 2017/2018 навчальному році.

Категорія: Управлінська діяльність | Переглядів: 631 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: