Головна » 2018 » Лютий » 19 » Перемога в ІІ турі конкурсу "Учитель року-2018"
14:52
Перемога в ІІ турі конкурсу "Учитель року-2018"

У Харкові завершився ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» за номінаціями «Українська мова та література», «Фізика», «Німецька мова», «Фізична культура».

Місто Лозова у Конкурсі було представлено у двох номінаціях: «Фізика» та «Фізична культура». Після відбіркового етапу у конкурсних випробовуваннях обласного рівня продовжив змагання учитель фізики Лозівської ЗОШ № 7 Швачунов Сергій Вікторович. Поступово, із 20 учасників Конкурсу у номінації «Фізика» Сергій Вікторович спочатку увійшов до вісімки кращих, потім – до п’ятірки фіналістів, а у ІІІ заключному етапі, за сумою набраних балів (345,68), посів перше рейтингове місце.

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради вітає переможця ІІ (обласного) туру професійного конкурсу «Учитель року-2018» Швачунова Сергія Вікторовича і бажаємо успіхів у роботі та подальших перемог. Нехай Ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується та щедро винагороджується.

Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 667 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: