Головна » 2018 » Червень » 18 » Перемога у проекті «We All Speak the Same Language» міжнародної програми eTwinning
06:58
Перемога у проекті «We All Speak the Same Language» міжнародної програми eTwinning

Уже 2 рік поспіль Лозівська ЗОШ № 12 бере участь у міжнародній програмі eTwinning – навчальна програма Європейської Комісії, започаткована з метою розвитку співпраці європейських шкіл. За 2017 рік  учитель англійської мови Лопачак Марина Володимирівна та учні 6-го та 7-го класів стали учасниками 3-х проектів. Проект  “We All Speak the Same Language” отримав найвищу нагороду –  Європейський приз  European Prize (Премія Мевлана за міжкультурне розуміння), із 700 проектів з різних країн обрали лише 4 найкращих проекти року і серед них – проект ЛЗОШ № 12!

Цей проект тривав з вересня по червень 2017 року, охопив 9 країн: Сербію, Турцію, Італію, Україну, Грецію, Польщу, Болгарію, Португалію та Румунію. 10 учнів 6-Б та 7-А класів взяли участь у цьому проекті.

21 травня 2018 року Лопачак Марина Володимирівна та директор школи Шпортюк Наталія Дмитрівна були запрошені  до міста Київ на щорічну конференцію для нагородження за проекти, які отримали European Label (Європейську відзнаку) та на церемонію нагородження за проект року. Марина Володимирівна отримала в подарунок смартфон, подарунки та дипломи для усіх учасників проекту.

   

Переглядів: 417 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: