Головна » 2020 » Жовтень » 2 » Онлайн-зустріч шкільних бібліотекарів
13:55
Онлайн-зустріч шкільних бібліотекарів
30 вересня 2020 року відбулася онлайн-зустріч шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти Лозівської міської ради. Тема заходу: «Роль шкільної бібліотеки в реалізації основних пріоритетів Нової української школи». В ході роботи розглянуто стан забезпечення підручниками закладів освіти, шляхи удосконалення інноваційних умінь і навичок організації індивідуального та масового обслуговування читачів, забезпеченості використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі шкільної бібліотеки, опрацьовано методичні рекомендації щодо проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який проходить з 01 по 31 жовтня 2020 року під гаслом «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів».
О.М. Сидоренко – бібліотекар КЗ «Панютинський ліцей» зробила віртуальну подорож учасників зустрічі до оновленої бібліотеки закладу, яка відбулася в результаті реалізації проєкту «Разом у майбутнє» та ознайомила з досвідом роботи.
Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 197 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: