Головна » 2018 » Квітень » 17 » Новини спорту
15:36
Новини спорту

Плавання

З 10 по 13 квітня 2018 року в м. Кам’янське Дніпропетровської області відбулися фінальні змагання XXV Всеукраїнської Спартакіади з плавання «Повір у себе» серед дітей з вадами зору, ураженням опорно-рухового апарату та з вадами розумового і фізичного розвитку. Наше місто, у складі збірної Харківської області, на цих змаганнях представляла команда плавців під керівництвом тренера з плавання ДЮСШ «Юність» - Черненко М.М.

За результатами змагань юні плавці повернулися додому із наступними призовими та переможними місцями:

Гаража Герман (2006 р.н.) посів І місця на дистанціях 50м на спині, 50м і 100м вільним стилем, а також вперше на дистанції 100м вільним стилем виконав норматив Майстра спорту України та встановив рекорд Спартакіади на цій дистанції;

Перебийніс Софія (2005 р.н.) виборола І місця на дистанціях 50м і 100м брасом, ІІІ місце – 50м. на спині (виконала норматив ІІ спортивного розряду);

Олексенко Поліна (2007 р.н.) посіла ІІ місце на дистанції 100м на спині та виконала норматив І юнацького спортивного розряду.

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради та тренерський колектив ДЮСШ «Юність» вітають переможців та призерів Всеукраїнської Спартакіади з плавання та бажають їм подальшої наснаги і нових спортивних перемог.

Боротьба вільна

14 квітня 2018 року у м. Харкові відбувся ІІ Всеукраїнський турнір з боротьби вільної серед юнаків та дівчат, присвячений Дню космонавтики України та 90-річчю заводу «Комунар». У цих змаганнях взяли участь й лозівчани – вихованці відділеннь боротьби вільної ДЮСШ «Юність» та «Локомотив», які за результатами змагань у своїх вагових категоріях посіли наступні призові та переможні місця:

І місце – Соловей Іван (44кг) – тренер Некрасов С.П. («Локомотив»), Сайдаров Анар та Гавричков Максим – тренер Іліметов А.Р. («Юність»);
ІІ місце – Луговий Максим (48кг) – тренер Некрасов С.П. («Локомотив»);
ІІІ місця – Більовцов Іван (29кг), Заяць Данило (57кг) – тренер Некрасов С.П. («Локомотив»), Костенко Олександр та Ромащенко Родіон – тренер Іліметов А.Р. («Юність»).

Дзюдо

14 квітня 2018 року в м. Харків відбувся Чемпіонат Харківської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2003-2005 років народження. Наше місто на цих змаганнях представляли вихованці відділення дзюдо ДЮСШ «Олімпія».

Зражевський Іван, у ваговій категорії 66кг, виборов ІІІ місце. Спортсмена підготував тренер-викладач Багінський В.В.

Футбол

15 квітня 2018 року у с. Мирне Близнюківського району відбулися матчі VІІІ туру Чемпіонату Харківської області з футболу серед ДЮСШ у середній та старшій віковій групі (юнаки 2003-2004 та 2001-2002 років народження, друге коло) із командами з м. Краснограду. Матчі завершилися із наступними результатами:

Юнаки 2003-2004:

ДЮСШ «Юність» - ДЮСШ (Красноград)      1:2
(тренери Кузьменко А.В., Зараченко В.В.);

Юнаки 2001-2002:

ДЮСШ «Юність» - ДЮСШ (Красноград)      3:1
(тренери Кузьменко А.В., Нор В.О.).

Обидві команди на даний час посідають перші місця у своїх вікових групах.

Міні-футбол

14 квітня 2018 року на стадіоні «Локомотив» відбулися ігри І туру турніру відкриття сезону на «Кубок Ю.Б. Відара» з міні-футболу 2018 року.

Матчі завершилися із наступними рахунками:

Група «А»:

«ЛОДПІ» - «Шатівка»                                      2:0
«Комфорт» - «Фортуна»                                  0:5
«ФІЛА» - «Дистанція колії»                             1:3

Група «Б»:

«Арсенал» - «ЕЧ-6»                                          0:0
«Балтика» - «Рубін»                                         5:0
«Колос» - «Теплоенерго»                                 1:1

Група «В»:

«Омега» - «Ветерани»                                      2:1
«Трейд-Лайн» - «Рятівник»                              2:10
«ВЧ» - «ШЧ-4»                                                 2:2

Волейбол

11 квітня 2018 року у спортивному залі ЗОШ №1 відбувся традиційний обласний турнір з волейболу «Весняний пролісок» серед дівчат 2004-2005 р.н. у змаганнях взяли участь 5 команд, 57 учасниць, з смт. Близнюки, смт. Орілька та 3 команди вихованок відділення волейболу ДЮСШ «Олімпія» (м. Лозова).

За результатами проведених ігор переможні та призові місця розподілились наступним чином:

І місце – ДЮСШ «Олімпія», команда дівчат під керівництвом тренера Рубан Т.В.;
ІІ місце – ДЮСШ смт. Близнюки;
ІІІ місце – ДЮСШ «Олімпія», команда дівчат під керівництвом тренера Чередниченко Н.С.

****

13 квітня 2018 року у смт. Пісочин відбулися фінальні змагання з волейболу серед жінок за програмою Спартакіади Харківської області серед районів області та міст обласного значення. У цих змаганнях взяла участь й збірна команда нашого міста з волейболу (жінки), у складі: Дударь Анастасії, Гаврилової Анни, Шепель Олександри, Воскобойник Єлизавети, Іванюк Ольги, Кошляк Ольги, Назаренко Катерини, Свистунової Аліни, Дерягіної Дарини, Трубіциної Юлії під керівництвом тренера Рубан Тетяни Василівни.

За результатами проведених зустрічей збірна команда з волейболу серед жінок нашого міста посіла ІІІ місце.

Баскетбол

З 13 по 15 квітня 2018 року  в м. Лозова у спортивному залі Лозівської філії Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу за сприяння та підтримки Лозівського міського голови – Сергія Володимировича Зеленського, відбувся XVIII традиційний турнір з баскетболу серед чоловічих команд на призи В.І. Мельникова. У змаганнях взяли участь 4 команди: м. Павлоград, СДЮШОР «Україна» (м. Харків), БК «Восток» та збірна чоловіча команда м. Лозова.

За результатами проведених ігор призові та переможні місця розподілились наступним чином:

І місце посіла збірна команда м. Лозова;
ІІ місце – БК «Восток»;
ІІІ місце – команда м. Павлоград.

Усі переможці, призери і учасники змагань були нагородженні кубками, медалями, дипломами та цінними призами від організаторів змагань.

Категорія: Спортивні заходи | Переглядів: 478 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: