Головна » 2018 » Квітень » 6 » Молоді таланти Харківщини
15:45
Молоді таланти Харківщини

5 квітня 2018 року Центром молоді Управління освіти, молоді та спорту спільно з Лозівським училищем культури і мистецтв  було організовано Лозівський міський етап фестивалю української культури «Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини», який провели у стінах Лозівського училища культури і мистецтв.

Мета конкурсу:  залучення до творчої активної діяльності молоді, а також  керівників творчих колективів, лідерів молодіжних творчих угруповань , активу молодіжних громадських організацій, організаторів тематичного дозвілля; збереження та підтримка національних культурних традицій України та українського мистецтва; підтримка творчо-обдарованих дітей і молоді Харківської області.

Серед учасників фестивалю членами журі відібрано 18 заявок в трьох номінаціях, які запрошені на наступний етап фестивалю за участю журі м. Харкова, який відбудеться 12 квітня 2018 року о 12:00 годині у приміщенні Лозівського училища культури і мистецтв за адресою: м. Лозова, мікрорайон 4, буд. 3, II поверх, актова зала. 

Запрошуємо всіх бажаючих прийти підтримати виступи учасників фестивалю та насолодитися виступами творчих колективів Лозівського училища культури і мистецтв.

  

Переглядів: 495 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: