Головна » 2017 » Грудень » 11 » Майстер-клас для вчителів трудового навчання
14:24
Майстер-клас для вчителів трудового навчання

  

08 грудня 2017 року у Лозівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 відбулося засідання методичної студії вчителів трудового навчання за темою «Трудове навчання у сучасній українській школі» (форма проведення: майстер-клас).

Метою засідання було зростання фахового рівня та професійної компетентності вчителів трудового навчання та технологій в умовах освітньої реформи.

Вчитель ЛЗОШ № 3 Громило Н.Ю. ознайомила колег з сучасним уроком трудового навчання як основою проектної діяльності (за матеріалами Всеукраїнського науково-практичного семінару «Трудове навчання в умовах освітньої реформи: цілі та шляхи досягнення»). Надія Юріївна  провела майстер-клас з виготовлення проекту «Ялинкова прикраса» (основна технологія: в’язання гачком).

Вчитель трудового навчання Педяж В.А. ознайомила колег з інноваційними технологіями як засобами активізації навчально-пізнавльної діяльності на уроках обслуговуючої праці.

Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 535 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: