Головна » 2018 » Листопад » 12 » Лозівська ЗОШ № 1 – переможець виставки «Освіта Харківщини ХХІ століття»!
08:55
Лозівська ЗОШ № 1 – переможець виставки «Освіта Харківщини ХХІ століття»!

Днями  у Харкові відбулася головна подія освітньої галузі – обласна тематична відкрита виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: формування культури здоров’я в рамках сталого розвитку».

Сьогодні життя ставить перед закладами освіти нові завдання, вирішити які  неможливо, не розробляючи і не впроваджуючи будь-які конкретні освітні інновації.

Надбанням  Лозівської ЗОШ № 1 став досвід плідної та результативної співпраці учительського, учнівського та батьківського загалу щодо вирішення  суспільно важливого завдання для освітян –  створення такого освітнього простору, у якому особистість з раннього дитинства усвідомлювала б свою суспільну значущість і через систему ціннісних ставлень набувала досвіду взаємодії із соціумом.

Свій творчий потенціал, свої кращі практики діяльності педагоги презентували в номінації «Система роботи закладу освіти щодо профілактики дезадаптації дітей та впровадження інклюзивної освіти» в ході проведення інтерактивного марафону «Ти не інший – ти з нами!»

Вітаємо колектив закладу  з почесною нагородою!

  

Переглядів: 337 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: