Головна » 2018 » Січень » 19 » Лозівчани – серед переможців фестивалю «Молодіжний лідер року - 2016/2017»
14:05
Лозівчани – серед переможців фестивалю «Молодіжний лідер року - 2016/2017»

Урочиста церемонія нагородження переможців фестивалю «Молодіжний лідер року - 2016/2017» відбулась 18 січня 2018 року в Харківській облдержадміністрації.

Від імені керівника області Юлії Світличної переможців конкурсу привітав заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

Серед переможців конкурсу «Молодіжний лідер року» в номінації «Фізична культура і спорт» - вихованець Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості, всесвітньо відомий боксер Василь Сорокін.

Нагороду лауреата конкурсу в номінації «Позашкільна освіта» отримала керівник гуртка Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Діденко Олена Сергіївна, у номінації "Соціальна робота"-  Профатило Інна Василівна, завідуюча  шкільної бібліотеки НВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ».

Вітаємо талановиту молодь та бажаємо нових перемог і досягнень!

Довідка. Фестиваль «Молодіжний лідер року» було засновано у 2000 році Управлінням у справах молоді та спорту ХОДА та комунальною установою «Харківський обласний центр молоді». За роки його проведення переможцями стали понад 250 молодіжних лідерів, звання лауреата отримали 1000 осіб. Цьогорічні переможці та лауреати обиралися у 14 номінаціях, таких як: позашкільна освіта, державна служба, фізична культура та спорт, культура, народна творчість та національні традиції, підприємницька діяльність, молодий науковець, соціальна робота, лідери громадських організацій, журналістика, волонтер, сільське господарство, представники структур МВС, ДСНС та ЗСУ, охорона здоров’я. Всього переможцями і лауреатами фестивалю стали понад 40 молодіжних лідерів.

       

Переглядів: 481 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: