Головна » 2018 » Березень » 26 » Квест до Міжнародного дня щастя
15:53
Квест до Міжнародного дня щастя

У Лозівському Центрі молоді Управління освіти, молоді та спорту 21 березня 2018 року відбувся квест до Міжнародного дня щастя. Квест – це гра, в якій потрібно виконувати безліч завдань, пов’язаних між собою спільним сюжетом. Такі ігри тренують пам'ять та спостережливість, поліпшують фантазію, розвивають мотивацію та відкривають нові риси характеру.

Розпочався квест з відео-привітання від злочинця. Він пояснив гравцям, що вони знаходяться в його лігві та потрапили до пастки. На цьому моменті двері кімнати зачинилися, а гравцям залишилося шукати підказки, щоб вибратися з кімнати за 20 хвилин – час, який дав злочинець на рішення завдань. Хлопці та дівчата виконували різні завдання: шифри, загадки, завдання на логіку.

Також однією із загадок було - знайти помічника злочинця та виконати кілька його завдань. Хлопці та дівчата зібрали всі підказки та відгадали загадку, відповідь привела їх до злочинця. Оскільки гравці не встигли пройти квест вчасно, їм довелося виконувати завдання злочинця, а саме виконувати фізичні вправи, танцювати та співати.

   

Переглядів: 607 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: